ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ............

                     ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΜΟ. ΕΜΕΙΣ;

Πλησιάζουν οι γιορτές και βλέπω γύρω μας να συμβαίνουν τα ανάλογα δρώμενα και με πιάνει παράπονο. Στη Θεσσαλονίκη, ο στολισμός της πόλης συνοδεύεται από γιορτή με ανάλογη ατμόσφαιρα, άσε που κάνει και την έρμη την αγορά της να κινείται. Είναι κάτι σπουδαίο νομίζετε; Όχι βέβαια, αλλά τουλάχιστον αυτοί ξέρουν πως να το εκμεταλλευτούν.
Στη Δράμα, η Ονειρούπολη έγινε καθεστώς πλέον, τόσο πολύ, που την ακούω ακόμη και στα πρωινάδικα των μεγάλων καναλιών. Τόσο, που προσελκύει επισκέπτες απ' όλη την Ελλάδα.
Στη Φλώρινα, οι Φωτιές της Παραμονής των Χριστουγέννων γεμίζουν τα ξενοδοχεία μέχρι την Πτολεμαΐδα και το Αμύνταιο.
Και στις Σέρρες; Ω, ναι! Εμείς στις Σέρρες έχουμε άλλα προβλήματα. Το Σαμαρά, τη Ντόρα, τι θα φορέσουμε το βράδυ στο σκυλάδικο και σε ποιον πεζόδρομο θα πουλήσουμε μούρη στο μεσημεριανό μας καφεδάκι.

ΠΗΓΗ: FORUM SIRRAEUM-Οι Σέρρες στη blogόσφαιρα


Σκέψεις από τον Πολιτιτικό Τερπνής:
 Και εμείς έχουμε κάτι εξίσου όμορφο. Έχουμε το ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Ας το αγαπήσουμε λίγο περισσότερο φέτος, ας αφήσουν οι πολιτικοί της πόλης τους εγωισμούς και ας ξαναγεμίσει ασφυκτικά η κεντρική πλατεία των Σερρών-πλατεία Ελευθερίας- με τα χαρούμενα γέλια των παιδιών. Γιατί εκεί πρέπει να γίνεται η εκδήλωση. Στο κέντρο της πόλης. Συμφωνείτε;
Όλα θα πάνε καλύτερα, όταν θεωρήσουμε την εκδήλωση αυτή υπόθεση ολόκληρου του νομού και φροντίσουμε στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα, να γίνεται όλο και καλύτερη όλο και μεγαλύτερη και πιο ξακουστή. Ας μην κολλάνε κάποιοι στο ποιος την ξεκίνησε, αλλά στο ποιος θα τη μεγαλώσει, θα την αναδείξει και θα την κάνει υπόθεση όλων μας.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr