ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

Επιτυχία σημείωσε ο χορός του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής την πρώτη ημέρα των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου στην ταβέρνα "Διόνυσος". Ο κόσμος που τιμά το χορό είναι σχεδόν κάθε χρόνο ο ίδιος και τους ευχαριστούμε. Το μέγεθος επίσης το ίδιο, μόλις 15 άτομα λιγότερα συγκριτικά με πέρυσι. Οικονομική κρίση, γρίπη και χορός την ίδια ημέρα και στη Νιγρίτα. Όμως όλα κύλησαν εξαιρετικά χάρη στους υπέροχους Τερπνιώτες, στους φίλους του συλλόγου και στη ζωντάνια των μικρών παιδιών.
Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης με τη συζυγό του δημοσιογράφο κ. Αγκαθά, ο πρόεδρ. του Δ.Δ Τερπνής κ. Μπάγκαλας Δημήτριος, ο τ. δήμαρχος κ. Βλαδίκας , ο τ. αντιδήμαρχος κ. Ψαρράς Λεωνίδας , ο τ. αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης Χρήστος, ο δημοτικός σύμβ. κ. Τσερβίστας, τα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Καρούσης Γεώργιος  και Χρυσάφη Θεοδοσία, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Δ.Δ.Τερπνής κ. Ίταλας Ιωάννης και Γεράκης Δρουμπλής, ο πρόεδ. του Π.Π.Κ Νιγρίτας κ. Ζαρίμπας παναγιώτης, ο πρόεδ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τερπνής κ. Διαμαντής Νικόλαος(ξεχνάμε τακτικά να τον αναφέρουμε γιατί κυρίως και πρωτίστως είναι ο φίλος Νίκος, ο ηλεκτρολόγος Νίκος που συχνά πυκνά επιδιορθώνει ότι χρειάζεται ο Πολιτιστικός και λιγότερο για εμάς το θεσμικό πρόσωπο),o πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Βέργης κ. Αργυρόπουλος Δημήτρης, οι πρόεδροι όλων των συλλόγων της Τερπνής και πάρα πολλοί φίλοι του συλλόγου.
Μικρές αλλά υπέροχες εμφανίσεις έκαναν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού, υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου κ. Μπίμπη Στέλλας, ενώ τραγούδησαν για όλο τον κόσμο χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Εκπληκτική ήταν και η πρώτη εμφάνιση του ανανεωμένου χορευτικού τμήματος ενηλίκων του συλλόγου, που συνέχισε το χορό και τη διασκέδαση όλο το βράδυ, υπό τους ήχους της ορχήστρας των Μαλιτάδων.
Ο κλόουν για αρκετές ώρες ενθουσίασε, διασκέδασε τα παιδάκια και τους χάρισε όμορφες στιγμές, ενώ  εκπλήξεις για τον κόσμο με μηνύματα αγάπης για το περιβάλλον ετοίμασαν παιδιά από τα χορευτικά με τη γραμματέα του συλλόγου.
Χαριτολογώντας να  πούμε ότι η μεγαλύτερη παρέα στο χορό ήταν του τέως αντιδημάρχου Αγγελάκη Οδ. Χρήστου (όλοι μαζί γύρω στα 40 άτομα) στυλοβάτης του χορού κάθε χρόνο και ακολουθούν του Ηλία Μισχόπουλου καμιά 30-35 άτομα, του Βάιου Νικ. Τσίκαλα, Φωτεινής Βλαχοδήμου, του Χρήστου Φώτη, Γιώργου Καρούση και ........Φυσικά υπήρχαν και άλλες μεγάλες και μικρότερες παρέες που έκαναν όμορφο κέφι. Μεγάλη ικανοποίηση μας έδωσε η παρουσία από νεαρές παρέες όπως της Γιώτας Νούλη και Λίτσας Πριάμη αλλά πολλών άλλων νεαρών ατόμων, που προτίμησαν να έλθουν στο χορό, από το να πάνε σε κάποιο μπαράκι.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:
.Τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς Τερπνής, Νιγρίτας και Σερρών.
.Τον αντιδήμαρχο κ. Χαραλαμπίδη Παναγ. που ακούραστα βοηθά και στέκεται δίπλα στο σύλλογο.
.Toν κ. Τζεβελέκη Θωμά, κ. Άρη Βλαχοδήμο και κ. Βαβαλίδη.
.Την αντιπρόεδρο του συλλόγου Γυναικών κ. Διαμαντή Μαρία και την κ. Γκογκούδη Ντίνα για τη βοήθεια στη διάθεση των λαχείων.
Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, προσφορά του γραφείου ταξιδιών Κωνσταντινίδης, ήταν  μια κοπέλα, μέλος νεαρής παρέας Σερραίων που ήρθαν για φαγητό και έμειναν στο χορό μας. Την τηλεόραση, προσφορά του Σούπερ Μάρκετ Μαρινόπουλος, κέρδισε ο κ. Καρούσης Γεώργιος. Συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε να τους ακολουθεί η τύχη και τη χρονιά που έρχεται.
Όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Κλείνοντας να ευχηθούμε και του χρόνου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.
Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 (εν καιρώ λεπτομέρειες)

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr