ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ






Πλημμύρισε με κόσμο η ταβέρνα "Χιλιόδενδρα" στα Πεύκα Τερπνής, όπου η βραδιά της κοπής της βασιλόπιτας ξεκίνησε με τις ευλογίες του πατέρα Παναγιώτη Δήμου που ευλόγησε τη βασιλόπιτά μας αλλά και όλους τους παραβρισκόμενους. Ακολούθησε η ομιλία της προέδρου του συλλόγου εκ μέρους του Δ.Σ που αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και στον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής, ένα ζήτημα που καίει τους Τερπνιώτες. Στο ίδιο ζήτημα αναφέρθηκε και ο βουλευτής κ. Πολατίδης, ενώ τις ευχές τους έδωσαν ο βουλευτής κ. Καρυπίδης, η Νομαρχιακή σύμβ.κ. Δουβίτσα και ο αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης.
Πριν αναφερθούμε στους ανθρώπους που τίμησαν την εκδήλωσή μας να πούμε ότι από νωρίς μας ενημέρωσαν η δήμαρχος κ. Μήκα και ο πρόεδρος του Δ.Δ Τερπνής κ. Μπάγκαλας Δημ. για την αναγκαστική απουσία τους από τη βασιλόπιτά μας, αλλά και ο πατέρας Αυγουστίνος που ζήτησε να μεταφέρουμε σε όλους τις ευχές του.
Παραβρέθηκαν στη κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού οι βουλευτές μας κ. Πολατίδης και κ. Καρυπίδης, η νομαρχιακή σύμ. κ. Δουβίτσα, ο αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης, ο τ. δήμαρχος κ. Βλαδίκας,ο τ. αντιδ. κ. Χριστοδούλου, ο τ. αντιδ. κ. Ψαρράς, ο τ. αντιδ. κ. Αγγελάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Ίταλας και κ. Πάντσιος, ο πρ. του Π.Π.Κ Νιγρίτας κ. Ζαρίμπας, ο πρ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τερπνής κ. Διαμαντής, η δημοσιογράφος κ. Αγκαθά, ο πρ. της ομάδας μας της "Ασπίδας"  κ. Τουλάκης, η πρ. της Φιλοπτώχου κ. Χατζάκη και μέλη του Δ.Σ, η αντιπρόεδρος κ. Διαμαντή Μαρία και μέλη του Δ.Σ του συλ. Γυναικών Τερπνής, ο πρ. του Συλ. Γονέων Δημοτικού κ. Τερζάκης και μέλη του Δ.Σ, μέλη του Δ.Σ του συλ Γυμνασίου και πάρα πολλοί Τερπνιώτες αλλά και φίλοι του συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη και όλο το νομό Σερρών. Kαλεσμένος μας ήταν και ο μουσικός Κώστας Δρουμπλής που έχει προσφέρει αφειδώς στο σύλλογο όχι μόνο τις μουσικές του γνώσεις αλλά και ατέλειωτες χορηγίες της επιχείρησης Αφοι Δρουμπλή. Ακόμη αποτελέσματα και μελλοντική συνεργασία με το σύλλογο θα προκύψουν από τη συζήτηση που είχαμε με τον Παν. Ζαρίμπα με την ιδιότητά του ως μουσικού. Και φυσικά εκεί όπως πάντα ήταν και ο μουσικός Τζιάνης Χρ. Νίκος που βοηθάει το σύλλογο όσες φορές και αν του ζητηθεί.
Δυστυχώς η ταβέρνα "Χιλιόδενδρα" για μια ακόμη χρονιά ήταν αδύνατον να χωρέσει τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, γι' αυτό και ζητάμε συγγνώμη από όλους όσους αναγκάστηκαν να φύγουν, γιατί δεν βρήκαν τραπέζι να καθiσουν.
Τη διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες ανέλαβε η υπέροχη ορχήστρα "9/8" που αποτελείται από τους: Ηλία Μισχόπουλο στο μπουζούκι, Σάκη Μιχαλάκο στα ντραμς, Δημήτρη Τζένο στα πλήκτρα και Χρήστο Νασιό στο τραγούδι. Εκπληκτικό ρεπερτόριο, άψογο παίξιμο από τους καλλιτέχνες και υπέροχα τραγουδισμένες εκτελέσεις από το Χρήστο Νασιό. Και όλη αυτή η μουσική πανδαισία και πολύωρη διασκέδασή μας, ήταν μια δωρεάν προσφορά για τον Πολιτιστικό Σύλλογο από την ορχήστρα,  που έκλεψε την καρδιά όλων των παραβρισκομένων. Όμορφα δωράκια προσφέρθηκαν στα 150 μέλη, παιδικά και ενηλίκων τμήματα χορευτικά και ζωγραφικής για το καλό ξεκίνημα της χρονιάς. Τυχερή που βρήκε το φλουρί στο βασιλοπιτάκι της και κέρδισε το δώρο του συλλόγου ένα DVD PLAYER PHILIPS,  ήταν η μικρή Ρία Βλαχοδήμου (κόρη της Στέλλας Φωτιάδου-λογιστήριο).
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε:
To δήμο Νιγρίτας, τη δήμαρχο κ. Μήκα για τη βοήθεια στο σύλλογο.
Το κανάλι ΤVS και τη δημοσιογράφο Όλγα Σμάγαδου γαι την προβολή της εκδήλωσης.
Όλο τον κόσμο που  μας τίμησε και παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,υγεία, πρόοδο και δημιουργική χρονιά για όλους.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr