ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΕΡΠΝΗΣ 2010



Kαι ενώ η μέρα της Κυριακής η ημέρα του Καρναβαλιού ξεκίνησε απλώς με συννεφιά , που δεν μας ενοχλούσε και καθόλου,  15 λεπτά μετά την έναρξη της παρέλασης η βροχή άρχισε να δυναμώνει. Ο κόσμος όμως και κυρίως τα παιδιά δεν πτοήθηκαν καθόλου και έτσι συνεχίσαμε κανονικά το ΤΕΡΠΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ μέσα στη βροχή. Είχαμε υποσχεθεί στα παιδιά πως όπως και να ήταν ο καιρός το καρναβάλι θα γινόταν και έτσι έγινε.
Παραβρέθηκε η δήμαρχος κ. Μήκα Αγγελική, ο πρόεδρος του Δ.Δ Τερπνής κ. Μπάγκαλας Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, ο τ. αντιδήμαρχος κ. Ψαρράς Λεωνίδας, ο αντιπρόεδρος Δ.Δ Τερπνής κ. Ίταλας Ιωάννης, ο κ. Πάντσιος Αθανάσιος μέλος του τοπικού συμβουλίου, ο τ. αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης Χρήστος, ο Γυμνασιάρχης κ. Γερούκης Ιωακείμ, καθηγητές και δάσκαλοι, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τερπνής κ. Διαμαντής Νικόλαος, τα μέλη της ορχήστρας μας "9/8", η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών κ. Πέγου Ανοιξιά, ο πρόεδρος της "Ασπίδας" κ. Τουλάκης Χρήστος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού κ. Τερζάκης Αναστάσιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου κ. Χρυσάφης Χρήστος, μέλη της Φιλοπτώχου Τερπνής και πάρα πολύς κόσμος από Τερπνή, Νιγρίτα και όλη την επαρχία.
Τα βραβεία που αθλοθέτησε ο Πολιτιστικός δόθηκαν από την επιτροπή καρναβαλιού στα παρακάτω σχήματα:
1οβραβείο 70 € στο υπέροχο σχήμα της 1ης Δημοτικού και Νηπιαγωγείου "Οι αρχαίοι Έλληνες", όπου είδαμε και όλους του θεούς και ημίθεους του Ολύμπου στα χαρούμενα και καμαρωτά προσωπάκια των μικρών παιδιών.
2ο βραβείο 50 € στο σχήμα "Οι τσιγγάνες". Υπέροχες και σπιρτόζες με τα τσιγγανάκια τους.
3ο βραβείο 30 € στα παιδιά της Δ΄ δημοτικού με τη "νέα γρίπη". Επίκαιρο και πολύ καλά οργανωμένο γκρουπ.
Εκτός συναγωνισμού δύο βραβεία προσφέρθηκαν από τον Πολιτιστικό στον Ιππικό Όμιλο Νιγρίτας που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους με την υπέροχη εμφάνισή του, με τα άλογα και την άμαξα με θέμα "Η αρχαία Ελλάδα".
Όπως βλέπεται το θέμα που καίει χρόνια την Τερπνή, τα αρχαία της, τέθηκαν σε πρώτη γραμμή και ενέπνευσαν και τα 30 παιδιά που πήραν το 1ο βραβείο αλλά και τον Ιππικό Όμιλο.
Ευχαριστούμε:
Το δήμο Νιγρίτας που έθεσε υπό την αιγίδα του το ΤΕΡΠΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.
Τη δήμαρχο κ. Μήκα Αγγελική.
Τον πρόεδρο του Δ.Δ Τερπνής κ. Μπάγκαλα Δημήτρη.
Τον αντιδήμαρχο κ. Χαραλαμπίδη Παναγιώτη που ξεπερνάει πάντα εαυτόν για να είναι όλα πανέτοιμα και στην ώρα τους.
Τον τ. αντιδήμαρχο κ. Χριστοδούλου Κωνσταντίνο που φρόντισε λεπτομέρειες του Καρναβαλιού.
Τον κ. Τσίκαλα Βάιο (καφέ Μακεδονία) που κάθε χρόνο προσφέρει χυμούς για όλα τα παιδιά του καρναβαλιού.
Τον κ. Ανδριόπουλο Γιώργο (Μεζεδοπωλείο)
Την επιτροπή Καρναβαλιού: κ. Αγκαθά Βούλα, κ. Ψαρρά Λεωνίδα, κ. Ίταλα Γιάννη, κ. Πάντσιο Αθανάσιο. Το πέμπτο μέλος της επιτροπής ήταν εκ μέρους του συλλόγου ο κ. Γιαχιάς Ευάγγελος.
Τον ηλεκτρολόγο κ. Διαμαντή Νικόλαο που πάντα έστω και αν καλεστεί τελευταία στιγμή μας λύνει όλα τα προβλήματα.
Τις δασκάλες κ. Κασαμπαλή Μάγδα, κ. Σκαρλάτου Δήμητρα, και το Νηπιαγωγό κ. Πασχάλη.
Τους γονείς που φρόντισαν με μεγάλο μεράκι ότι χρειάστηκαν οι στολές των μικρών παιδιών.
Την κ. Κασάπη Ευαγγελία και Διαμαντή Μαρία.
Τον Ιππικό Όμιλο Νιγρίτας.
Ton dj Q κ. Νίκο Δούζη.
Το δραστήριο Σύλλογο γυναικών Τερπνής που βοήθησε καθοριστικά με όλα τα μέλη του Δ.Σ στην καλή διεξαγωγή του καρναβαλιού.
Τα κρεοπωλεία που τόσο πλουσιοπάροχα έκαναν προσφορές:  κ. Δάρατζη Θωμά, κ. Κασαμπαλή Αθανάσιο, κ. Μόσχου Σωκράτη, κ. Πάντσιο Νίκο, κ. Πριάμη Βασίλη.
Τον κ. Παπάζογλου Δημήτρη, κ. Κοντό Θεόδωρο και κ. Τουλάκη Χρήστο  που για ώρες κέρασαν όλο τον κόσμο κρασί και έψησαν σουβλάκια και λουκάνικα που πρόσφερε ο Πολιτιστικός και τα κρεοπωλεία Τερπνής και Νιγρίτας.
Τέλος όλα τα σερραϊκά κανάλια που κάλυψαν το καρναβάλι μας. Νέα Τηλέοραση με το δημοσιογράφο κ. Σάκη Αυγερινό , Επιλογές, ΤVS, Δίκτυο και την εφημερίδα Σερραϊκό Θάρρος με τη δημοσιογράφο κ. Αγκαθά Βούλα.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
OΛΟΙ ΤΩΡΑ
1. ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-2-2010 ΣΤΟ REX
2.ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΤΗΝ Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010 ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
(τα βίντεο θα ετοιμαστούν προς το τέλος της βδομάδας γιατί έχουμε να ετοιμάσουμε για να στείλουμε στο στρατό την Τετάρτη και ένα γιο λοκατζή. Λίγη υπομονή) 


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr