ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 8η ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με θαυμάσιο καιρό και κυλώντας όλα υπέροχα πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η εκδρομή για όλα τα τμήματα του Πολιτιστικού Τερπνής αλλά και τους φίλους το συλλόγου στο Μάτζικ Πάρκ στη Θεσσαλονίκη. Τα 150 άτομα που συμμετείχαν γύρισαν ευχαριστημένοι και χαρούμενοι φροντίζοντας γι' αυτό με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου.
Τώρα πια οδεύουμε προς το κλείσιμο της σεζόν μια και το επόμενο Σάββατο λόγω της πρωτομαγιάς δε θα γίνουν οι πρόβες, ενώ το Σάββατο 8 Μαίου θα κλείσουμε με τραγούδι και χορό στο χώρο της παλαίστρας. Θα παίξει υπέροχη μουσική  η ορχήστρα του Πολιτιστικού " 9/8 " με τους Ηλία Μισχόπουλο, Χρήστο Νασιό, Σάκη Μιχαλάκο και Δημήτρη Τζένο. Θα χορέψουν τα χορευτικά τμήματα, θα τραγουδήσουν τα χορωδιακά τμήματα και θα παρουσιάσει ζωγραφιές το τμήμα εικαστικών. Θα κεράσουμε μικρούς και μεγάλους εδέσματα που θα ψήνονται επιτόπου. Θα πούμε αρκετές λεπτομέρειες όμως τις επόμενες ημέρες.
Δείτε εικόνες από την εκδρομή και ένα βιντεάκι από την πρωινή συγκέντρωση και σύντομα θα δείτε και άλλα ενδιαφέροντα βίντεο με χαρούμενα πρόσωπα. Φυσικά όσοι έχετε τραβήξει φωτογραφίες περιμένουμε να μας τις στείλετε να τις δημοσιεύσουμε.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr