«Σαρώνει» η έκθεση σερραϊκών προϊόντων στην Αθήνα

Mπράβο στο Επιμελητήριο Σερρών, στο Νιγριτινό πρόεδρό του Άρη Δρογαλά και το Δ.Σ για την πρωτοποριακή ιδέα να εκτεθούν τα υπέροχα, ποιοτικά σερραϊκά προϊόντα στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, προκειμένου να προβληθούν οι σερραϊκές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους, αλλά κυρίως όπως καταλαβαίνουμε να προβληθεί ο νομός Σερρών και το τουριστικό προφίλ του, ένας νομός πρόκληση, ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις που γοητεύει τους επισκέπτες συνδυάζοντας πλούσιες φυσικές ομορφιές και σημαντικά αξιοθέατα.
Π.Σ.Τερπνής
Κάθε προσδοκία ξεπερνά ο αριθμός των επισκεπτών, στην έκθεση Σερραϊκών προϊόντων που άνοιξε τις πύλες της στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη 22/4.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων που πραγματοποίησε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που κατέκλυσαν τον εκθεσιακό χώρο, ενημερώθηκαν για τον νομό Σερρών, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και για τους τουριστικούς μας προορισμούς που προσφέρονται για «αποδράσεις» των κατοίκων του λεκανοπεδίου.
Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν τα παραδοσιακά εδέσματα του νομού που παρασκευάζονται επί τόπου στην πλατεία Συντάγματος και στον εκθεσιακό χώρο.
Την απόλυτη ικανοποίησή τους από την επισκεψιμότητα στην έκθεση, εξέφρασαν κατά τους σύντομους χαιρετισμούς τους, ο Σερραίος υφυπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μάρκος Μπόλαρης, ο νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, ο πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. ν,.Σερρών και δήμαρχος Σερρών Ιωάννης Βλάχος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρης Δρογαλάς. Από την πλευρά της, η κυρία Κατσέλη συνεχάρη τους διοργανωτές και αναφέρθηκε στις επιχειρηματικές δυνατότητες και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη, που αποτελεί ζητούμενο για τη χώρα.
Την πρωτοβουλία του ΕΒΕΣ υποστηρίζουν η Ν.Α. Σερρών και η ΤΕΔΚ (Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων). Στόχος είναι η προώθηση των σερραϊκών προϊόντων και επιχειρήσεων όλων των ειδών και η στήριξη των «Μπακάλικων Σερρών» που λειτουργούν εδώ και τρία χρόνια στην πρωτεύουσα.
  agelioforos.gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr