ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΠΝΗΣ

Και ενώ τις πρωινές ώρες η μέρα ξεκίνησε δυσοίωνα με ένα ψιλόβροχο που δεν σταματούσε, προς τα μεσημεράκι τα πράγματα άλλαξαν και ένα λαμπερός κατά διαστήματα ήλιος πρόβαλε που μας έδινε ελπίδα ότι η βραδιά που με τόσο κόπο είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Δ.Σ θα πήγαινε καλά. Στις προετοιμασίες η γράφουσα δεν έκανα και πολλά μέχρι τίποτα θα έλεγα για να ακριβολογώ, μια και τα παιδιά από το συμβούλιο με προστάτεψαν από την κούραση, όπως ακριβώς κάνουν και στην οικογένειά μου, μέχρι να αναρρώσω εντελώς και τους ευχαριστώ.Την ευθύνη της εκδήλωσης ανέλαβε ο αντιπρόεδρος Τάσος Τερζάκης με τον ακούραστο μέλος του Δ.Σ  Βαγγέλη Γιαχιά, την ταμία μας Νίκη Μπλιόγκαρα, Λένα Χονδρού, Φούλα Κασάπη και όλα τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Γύρω στις 8.30 τα μέλη των τμημάτων και ο κόσμος άρχισαν να καταφθάνουν. Η υπέροχη έκθεση ζωγραφικής που ετοίμασε η υπεύθυνη και ταμίας μας κ. Μπλιόγκαρα Νίκη με ζωγραφιές τόσο υπέροχες των παιδιών του τμήματος εικαστικών, άφησαν τον κόσμο έκπληκτο και ομόρφυναν τη σκηνή της εκδήλωσης. Όλα ήταν έτοιμα, ακόμη και η ψήστρα με τα κρασιά για τη φιλοξενία όλων.
Μετά την τήρηση του πρωτοκόλλου και τις προσφωνήσεις, την εκδήλωση ξεκίνησαν τα δυό μικρά χορευτικά τμήματα με ένα χορό στα τρία, ακολούθησαν τα τέσσερα τμήματα σε ταυτόχρονους κύκλους με συρτό και μετά έκανε μια υπέροχη εμφάνιση όπως και τα προηγούμενα τμήματα το τμήμα ενηλίκων με καλαματιανό.
Ο Πολιτιστικός είχε τη χαρά εκτός από εκλεκτούς καλεσμένους, που θα τους αναφέρω παρακάτω να έχει κοντά του το παλιό μέλος του Πολιτιστικού και χοροδιδάσκαλό του το 2004 κ. Κοντό Κων/νο γυμναστή, που εδώ και ένα χρόνο ασκεί τα διδακτικά του καθήκοντα στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη. Ήλθε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες για να φέρει ένα παιδί Ελλήνων της Αμερικής στους αγώνες στη Μαθητιάδα στην πρώτη Σερρών και πήραν και το αργυρό μετάλιο μάλιστα. Αυτόν λοιπόν τον Τερπνιώτη ο Πολιτιστικός αποφάσισε να βραβεύσει τη συγκεκριμένη ημέρα με μια πλακέτα που πρόσφερε εκ μέρους του συλλόγου η κ. Μπλιόγκαρα Κλεονίκη, για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο μια και εκτός από τη θητεία του σε Δ.Σ του συλλόγου, εκτός από ότι είχαμε τη χαρά να τον έχουμε χοροδιδάσκαλο δίνοντας μοναδικές εμφανίσεις με τα χορευτικά μας μόλις αναλάβαμε τον Πολιτιστικό, όταν ο σύλλογος δεν είχε στο ταμείο του καθόλου λεφτά πρόσφερε την αμοιβή του για όλη τη χρονιά που θα έπαιρνε από το Δήμο για να κάνουμε ένα ξεκίνημα. Ήταν μια υπέροχη αρχή για μια όμορφη συνέχεια, αφού μετά εκείνη την ανάσα ο σύλλογος πήρε τα πάνω του και σιγά σιγά μέχρι σήμερα κατάφερε να εξοπλιστεί πλήρως και να μη του λείπει τίποτα. Τον ευχαριστούμε τον αγαπημένο φίλο Κώστα Κοντό, πολλές ευχές να περνάνε στο εξωτερικό καλά με την οικογένειά του και τον συγχαίρουμε και για τη λήψη του αργυρού μεταλίου στη μαθητιάδα με το Γιώργο τον αθλητή του.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Λεονταρίδης, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Μασλαρινός Αθανάσιος, ο αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης, ο πρ. του τοπικού συμβουλίου κ. Μπάγκαλας Δημήτριος, ο τ. αντιδ. κ. Ψαρράς Λεωνίδας, ο τ. αντιδ. κ. Αγγελάκης Χρήστος, ο δημ. σύμβουλος κ. Μιχάλης Τσερβίστας, ο τ. πρ του δημοτικού συμβουλίου κ. Χύτας,οι σύλλογοι Τερπνής: Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, "Η Ασπίδα", Γυναικών, Φιλόπτωχος, Γονέων Δημοτικού και Γυμνασίου, Ιππικός όμιλος Τερπνής. Από τη Νιγρίτα: Φιλόπτωχος ο "Σωτήρ", Σύλλογος Καρκινοπαθών, Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων "Η Νιγρίτα" και πάρα πολύ καλοί φίλοι του συλλόγου.
Να ευχαριστήσουμε:
Το δραστήριο αντιδήμαρχό μας Παναγιώτη Χαραλαμπίδη που φρόντισε ο χώρος της εκδήλωσης να καθαριστεί, να φωτιστεί και να εξοπλιστεί με ότι χρειαζόταν.

Τα παιδιά της τεχνικής υπηρεσίας.
Την εκπληκτική ορχήστρα "9/8" που για μια ακόμη φορά παρουσίασε ένα υπέροχο ποιοτικό πρόγραμμα και έπαιξε αφιλοκερδώς για το σύλλογο.
Τον κ. Κώστα Δρουμπλή για την παραχώρηση των ηχητικών του και τη συνεργασία που προσφέρει πάντα στο σύλλογο.
Τον κ. Μιχάλη Δρουμπλή που όπως μας λέει χαριτολογώντας οι Αδελφοί Δρουμπλή έχουν γίνει μόνιμοι συνεργάτες του Πολιτιστικού. Και έτσι ακριβώς είναι.
Το ΚΕΚ Αριστοτέλης κ. Καρτερό Μιχάλη και Βούλα για την παραχώρηση των χώρων του ΚΕΚ Πολύτροπον.
Την νέα επιτροπή πανηγύρεως Ζωοδόχου Πηγής για την παραχώρηση του εξοπλισμού της.
Τα κρεοπωλεία: Δάρατζη Θωμά-Χονδρού Βούλας, Κασαμπαλή Αθανάσιου, Λιόλια Στέργιου, Μόσχου Σωκράτη, Πάντσιου Νικόλαου, Πριάμη Βασίλη.
Την κ. Κασάπη Ευαγγελία, κ. Πολυχρονίδου Φωτεινή, κ. Βλαχοδήμου Φωτεινή.
Τους ψήστες που έψησαν και πρόσφεραν στον κόσμο ατέλειωτα σουβλάκια και κρασί που είχε φροντίσει να έχει ο σύλλογος για μικρούς και μεγάλους: Τον Παπάζογλου Δημήτρη, Κοντό Θόδωρο, Τουλάκη χρήστο, Σινιάρη Παναγιώτη, Φώτη Ίταλα και το νεαρό Κοντό θ. Παναγιώτη.
Γενικά κλείνοντας να πούμε ότι ήταν μια πανέμορφη βραδιά και δε θα μπορούσε να ήταν αλλιώς έχοντας κοντά μας τα αγαπημένα μας παιδιά από τα χορευτικά, χορωδία και ζωγραφική και αντίστοιχα και τους μεγάλους, αλλά και όλους τους φίλους του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Σε λίγη ώρα θα παρουσιαστούν και βίντεο.             



     XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr