Βρέθηκε στις Σέρρες η χαμένη Ατλαντίδα, μετά από χρηματοδότηση ερευνών της νομαρχίας!

(σημ.Βισ:Ένας κορεσμένος αρχαιολογικός χώρος που εδώ και 30 χρόνια χρηματοδοτείτε μονοπωλιακά και προκλητικά σε βάρος των υπολοίπων χώρων του νομού,λες και είναι ο μοναδικός.

Μια απίστευτη αρχαιολογός που διενεργεί ανασκαφές "χωρίς να έχει κανένα στοιχείο στα χέρια της",κατά δική της δήλωση!!!

Και μια Νομαρχία που τρέχει να χρηματοδοτήσει όλη αυτή την "Υπερπαραγωγή", έχουν καταφέρει να συρρικνώσουν την ιστορία και το αρχαιολογικό ενδιαφέρον ενός ολόκληρου νομού που βρίθει μνημείων και ευρημάτων (ενδεχομένως και σημαντικότερων της Αμφίπολης)σε μια και μόνο πόλη!!

"Οι Σέρρες είναι απόλαυση" λοιπόν, και φαίνεται ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης και γενικής πτώχευσης,κάποιοι έχουν βρει τις άκρες τους και τον τρόπο, να ζούνε το όνειρο τους σε αυτό τον δύσμοιρο νομό.)

ΒΙΣΑΛΤΗΣ


Π.Σ. ΤΕΡΠΝΗΣ
(Θα συμφωνήσουμε όλοι με το Βισάλτη, μια και ακούραστα αναδεικνύει και ασχολείται με τις ομορφιές και τους θησαυρούς του τόπου του και όχι μόνο, βάζοντας το μαχαίρι στην πληγή.
 Σε δέκα περίπου ημέρες το κανάλι ΤVS θα κάνει αφιέρωμα στην Τερπνή και τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Η δημοσιογράφος κ. Σιδηροπούλου μας ζήτησε αν είναι δυνατόν να γίνουν γυρίσματα με χορευτικά μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, κάτι που συμπτωματικά μας ζητάει επίμονα και ο Βισάλτης με μηνύματά του εδώ και καιρό. Και ποτέ ο Βισάλτης δεν το προτείνει έτσι απλώς. Μας έστειλε ένα βιντεάκι όπου ανάλογα χορευτικά εμφανίζονται στο Ιερό του Διονύσου στην Καλή Βρύση Δράμας. Θα μας δώσει η εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών την άδεια; Για να δούμε. Να τους αναδείξουμε θέλουμε τους υπέροχους θησαυρούς της Τερπνής όχι να τα συλήσουμε. Για του λόγου το αληθές δέστε εδώ )


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr