Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΥΜΠΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

H ορχήστρα Ειρήνης και Φιλίας αποτελούμενη από μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μητροπολιτικού Δήμου Άγκυρας και μουσικούς της Ορχήστρας Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, έδωσε μια μαγική κυριολεκτικά συναυλία, στο κατάμεστο αμφιθέατρο των ΤΕΙ Σερρών με "τα τραγούδια χωρίς σύνορα", , υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Σερρών και της ΝΕΠΟΣ. Την παρουσίαση έκανε μοναδικά η δημοσιογράφος Αριάδνη Παπαφωτίου.
Παρουσιάστηκαν έργα Ελλήνων και Τούρκων συνθετών, υπό τη διεύθυνση των Αρχιμουσικών Τάσου Αρβανιτίδη και Kemal Gunuc.Τραγούδησε η Nur Yoldas και η Elif Tecer, η Θεοδοσία Βλασιάδου και ο Σωκράτης Παππαϊωάνου. Η σολίστας Nur Yoldas ήταν ονειρική και μόνο όσοι ήταν στην αίθουσα μπορούν κα καταλάβουν τι λέμε. Ήταν κάτι παραπάνω από φανταστική.
Γι' αυτό όμως που οι πολυάριθμοι Τερπνιώτες που πήγαμε στο ΤΕΙ καμαρώναμε, ήταν η συμμετοχή σε μια ακόμη τόσο σημαντική συναυλία του δεξιοτέχνη του μουζουκιού του αγαπημένου μας Τερπνιώτη Κώστα Δρουμπλή. Θα σας δείξουμε φωτογραφίες σε δυο περίπου ημέρες και βίντεο και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε. Σε πόσο υπέροχη συναυλία είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε και πόσο σημαντικό και τιμητικό είναι κάποιος μουσικός να έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε τόσο μεγάλες εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα και πόσο σπουδαίος μουσικός πρέπει να είναι κάποιος για να βρεθεί εκεί πάνω στη σκηνή ανάμεσα σε 35 αριστοτέχνες του είδους τους. Σύγκινητική ήταν και η στιγμή που η μικρούλα Αθηνά, κόρη του Κώστα Δρουμπλή, ανέβηκε στη σκηνή για να προσφέρει στον πατέρα της μια ανθοδέσμη και δεν ήθελε να κατέβη. Τί όμορφη στιγμή. Έπρεπε δυστυχώς όμως να φύγει για να μπορέσει ο υπέροχος Κώστας και όλη η ελληνοτουρκική ομάδα με τους συνθέτες, τραγουδιστές και μουσικούς να κάνει το εντυπωσιακό φινάλε με το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη "Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ", όπου όλη η αίθουσα αντηχούσε από τα πολλά και παρατεταμένα χειροκροτήματα του κόσμου.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

(ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ κάτω αριστερά στην εικόνα menu και μετά
view fullscreen και για να επιστρέψετε πίσω esc )



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr