ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Θα μιλήσουμε σήμερα για τον Τερπνιώτη γυμναστή Κώστα Κοντό, ο οποίος με την οικογένειά του εδώ και δύο σχεδόν χρόνια βρίσκεται στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη. Ο αγαπημένος μας Κώστας, όπως θα θυμάστε μια και ξαναναφερθήκαμε σ' αυτόν, έλαμψε πριν φύγει από την Ελλάδα σαν χοροδιδάσκαλος των χορευτικών μας, οδηγώντας τα τμήματά μας σε εκληκτικές εμφανίσεις, αλλά και στη Θεσσαλονίκη στην ομάδα του ΠΑΟΝΕ που εκείνη τη χρονιά ανέβηκε και κατηγορία.
Στην Αμερική δε θα μπορούσε εκτός από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα να μην ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες και έτσι δημιούργησε και ανέλαβε να προπονεί ομάδα ποσοσφαίρου  ιδιωτικού σχολείου με το όνομα "Άγιος Δημήτριος". Τυχαίο; Δε νομίζω.  Με τη συνέπεια και το μεράκι που διακρίνει τον Κώστα κατάφερε στο προπονητικό τιμόνι να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό και στην κατάληψη της καταπληκτικής 2ης θέσης στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ιδιωτικών σχολείων Νέας Υόρκης P.S.A.A. 2009-2010 (PRIVATE SCHOOLS ATHLETIC ASSOCIATION). Στην ομάδα συμμετέχει και ξεχωρίζει ο γιος του Κώστα, ο Γιώργος, που ήταν και από του παίκτες που διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα και βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και στον τελικό και μάλιστα  ανακυρήχθηκε MVP (most va luable player) της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αγ. Δημητρίου. Είμαστε πολύ περήφανοι που οι Έλληνες διαπρέπουν και ξεχωρίζουν όπου και αν βρεθούν. Όπως θα δείτε στη σύνθεση της ομάδας οι ποδοσφαιριστές είναι παιδιά Ελλήνων της Αμερικής.
Σύνθεση της ομάδας:(ξεκινώντας από αριστερά επάνω) Κοντός Γεώργιος, Σαρέλλης Σοφοκλής, Σαράντης Ευγένιος, Εμεξεζίδης Γεώργιος, Μπουζούκος Αντώνιος, Νταμιάν Αλέξανδρος (τερματοφύλακας), Σκοτίδης Αλέξανδρος, Παπανικολάου Φώτης, Μπάτα Ανδρέας.
(ξεκινώντας από αριστερά κάτω): Πράσινος Χρήστος, Παπανικολάου Κυριάκος, Κοσμίδης Αλέξανδρος, Ζηκόπουλος Χρήστος, Νεοφύτου Πέτρος, Μικουλενίτσι Α, Ζάγκαλης Μιχάλης, Μαϊστόροβιτς Σάβο.

Προπονητής: Κοντός Κωνσταντίνος, Προϊστάμενος αθλητικού τμήματος: Στασινός Πέτρος, Διευθυντής: Κουλαρμάνης Αναστάσιος.
Εδώ από την πατρίδα τους στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας για τη μεγάλη τους επιτυχία και καμαρώνουμε για ένα ένα από τα ελληνόπουλα ξεχωριστά ,  για τον πετυχημένο προπονητή τους τερπνιώτη Κώστα Κοντό και όλο το τιμ με τον προϊστάμενο και το διευθυντή της ομάδας.
Είμαστε σίγουροι ότι οι γονείς των ποδοσφαιριστών είναι πολύ περήφανοι για τη μεγάλη επιτυχία των παιδιών τους και μαζί τους και όλοι εμείς.



Θα σας παρουσιάσουμε και τα άλλα μέλη της οικογένειας του Κώστα Κοντού. Η σύζυγος είναι η Μαρία επίσης εκπαιδευτικός και η κόρη η Περσεφόνη, την οποία βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία να διαπρέπει σε άλλο τομέα, στην τέχνη,  παίζοντας στο θέατρο την Ελλάδα.



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr