ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Διάβασαμε από άρθρο της δημοσιογράφου κ. Βούλας Αγκαθά για το νομαρχιακό συμβούλιο τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και βλέπουμε ότι η Νομαρχία δεν ξεχνάει τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και μπράβο της. Το κακό όμως είναι ότι δεν έχει από ότι φαίνεται καθόλου στο νου της τον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής. Μας λυπεί αυτό ιδιαίτερα.



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ
14 Ιουλίου 2010.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ
Προς: 1. Τον κ. Νομάρχη
          2. Τα Μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου  
Έχοντας υπόψη: Τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 6, 7 και 9 του Ν. 2218/94, «΄Ιδρυση Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης , τροποποίηση διατάξεων για την Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια και άλλες διατάξεις», σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, στην αίθουσα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» στις 19 Ιουλίου 2010 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 20:30, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης για την πράξη: Δημιουργία κτηριακών υποδομών της Ψυχιατρικής Κλινικής Σερρών. Εισηγητής ο κ. Ευστάθιος Πασχαλιάς.
2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: Αποκατάσταση - Επανάχρηση Βορειοδυτικής Πτέρυγας Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σερρών. Εισηγητής ο κ. Ευστάθιος Πασχαλιάς.
3. Έγκριση σύναψης προγραμματικής για την υλοποίηση του έργου: Αποχέτευση πόλης Ηράκλειας. Εισηγητής ο κ. Ευστάθιος Πασχαλιάς.
4. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: Διευθέτηση Υδατορέματος Νικόκλειας. Εισηγητής ο κ. Ευστάθιος Πασχαλιάς.
5. Έγκριση σύναψης προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση των έργων: Α)Ανασκαφή τύμβου στην Αμφίπολη Β) Χρηματοδότηση απαλλοτρίωσης και ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης. Εισηγητής ο κ. Βασίλειος Χρυσανθίδης. 
6. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου : Συμπληρωματικές εργασίες στο Ζιντζιρλί Τζαμί. Εισηγητής ο κ. Βασίλειος Χρυσανθίδης.
7. Τροποποιήσεις Ν.Π.Ε. που χρηματοδοτούνται από : α) τους Κ.Α.Π. β) τους Ι.Π. γ) τα αδιάθετα υπόλοιπα παρελθόντων ετών δ) από το Ε.Σ.Π.Α. Εισηγητής ο κ. Ευστάθιος Πασχαλιάς.
8. Ίδρυση - Επέκταση κοιμητηρίου στον οικισμό Χριστός του Δήμου Λευκώνα του Νομού Σερρών. Εισηγητής ο κ. Αναστάσιος Μπαλουκτσής.
9. Έκδοση ψηφίσματος για τη καθιέρωση ημέρας μνήμης των Ανατολικομακεδόνων Θυμάτων κατά την περίοδο της Βουλγαρικής Κατοχής 1916-1918. Εισηγητής ο κ. Ιωάννης Πέτκογλου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΚΟΓΛΟΥ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr