3η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ, ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ "περί Μουσικής"

Με μεγάλη επιτυχία και με πάρα πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Αυγούστου από τον Πολιτιστικό σύλλογο Τερπνής η 3η Φεγγαροβραδιά, την ημέρα της Αυγουστιάτικης πανσελήνου κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο Τερπνής, στο άγιο Μανδήλιο. Η συναυλία έγινε σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Νιγρίτας και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών.
Παραβρέθηκαν:
Η Δήμαρχος κ. Μήκα,  τ. δήμαρχος κ. Βλαδίκας, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ. Ρακιτζή, κ. Μασλαρινός, κ. Μπασδάνης, ο δήμαρχος Μαυροθάλασσας κ. Γκαντίδης, ο τ. δήμαρχος κ. Βασιλούδης, οι αντιδήμαρχοι Δ.Δ. Νιγρίτας κ. Χαραλαμπίδης και  κ. Τσαρούχας, ο πρ. Δ.Δ. Τερπνής κ. Μπάγκαλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μπάγκαλας Κ,  κ. Μαμάλιας, κ. Βαδικόλιας, κ. Παππαγιάννης, ο πρ Καπνικού Συνεταιρισμού κ. Τσερβίστας, ο τοπικός σύμβουλος κ. Δρουμπλής,ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τερπνής κ.Διαμαντής,  οι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων: Φιλοπτώχου Νιγρίτας, Ιππικού Ομίλου Νιγρίτας, Πολιτιστικού συλ. Γυναικών Μαυροθάλασσας, Πολιτιστικού συλ. Νικόκλειας,  Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, Γυναικών Τερπνής, της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ασπίδας, Φιλοπτώχου Τερπνής, Συλλόγου Γονέων Δημοτικού, Γυμνασίου, Συνδέσμου φιλάθλων Ασπίδας. Να ζητήσουμε συγνώμη για όσους ξεχάσαμε.
Η 3η Φεγγαροβραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση του αρχαιολογικού χώρου της Τερπνής ενώ παρουσιάστηκαν από τον Πολιτιστικό αλλά κυρίως από τη δήμαρχο κ. Μήκα οι τελευταίες εξελίξεις για το θέμα των αρχαίων Τερπνής. Ας ελπίσουμε του χρόνου αυτή τη συναυλία για το Αυγουστιάτικο μαγικό πορφυρό φεγγάρι που θα είναι Σάββατο 13 Αυγούστου, να καταφέρουμε να την πάμε ακόμη πιο κοντά στα αρχαία και γιατί όχι να έχουν αξιοποιηθεί και να ανοίξουν για τον κόσμο. Οι Τερπνιώτες δε θα πάψουν να ελπίζουν.
Στη συνέχεια ο σύλλογος βράβευσε το σπουδαίο Τερπνιώτη μουσικό Κων/νο Δρουμπλή για τη βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογο και τη μεγάλη διεθνή μουσική του καριέρα, μια καριέρα που λόγω της σεμνότητάς του πολύ λίγοι τη γνωρίζουν.
Ακολούθησε η συναυλία με την εκπληκτική ορχήστρα «περί Μουσικής», ενθουσιάζοντας τον ατέλειωτο κόσμο που είχε έλθει στη συναυλία. Δυόμισι ώρες με υπέροχα τραγούδια ικανοποίησαν τους θεατές που δεν έπαψαν να χειροκροτούν, ενώ πίσω ακριβώς από την ορχήστρα στον ουρανό ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαμβάνει την υπέροχη τελευταία πορφυρή πανσέληνο του καλοκαιριού να διαγράφει τη διαδρομή της.
Η ομάδα της «Ασπίδας» λειτουργώντας το μπαράκι της στο χώρο δρόσισε όσους το χρειάστηκαν.
Ευχαριστούμε: Το Δήμο Νιγρίτας και τη δήμαρχο κ. Αγγελική Μήκα. Τη Νομαρχία Σερρών, το νομάρχη κ. Φωτιάδη και τη ΝΕΠΟΣ. Τη νομαρχιακή σύμβουλο κ. Ρακιτζή Τιμοθέα. Τον αντιδήμαρχο κ. Χαραλαμπίδη που φρόντισε όχι μόνο για την καθαριότητα του χώρου του αγίου Μανδηλίου, αλλά και της διαδρομής από την Τερπνή έως το πλατανόδασος,. Στη διαδρομή αυτή μήκους 4 χιλιομέτρων ήταν όλα στην εντέλεια, χρησιμοποιώντας όχι μόνο την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά, αλλά και μηχανήματα και ανθρώπους της τεχνικής υπηρεσίας της Νομαρχίας Σερρών. Τον πρόεδρο κ. Μπάγκαλα Δημήτριο και τους υπαλλήλους της Κοινότητάς μας. Τους γύρω δήμους για τις ανακοινώσεις σχετικά με τη
Φεγγαροβραδιά. Τον πατέρα Παναγιώτη Δήμου. Τον ιππικό όμιλο Νιγρίτας. Το smile market του κ. Σωτίδη και Πέγου Ανοιξιάς. Τις επιγραφές του κ. Βαγγέλη Μυλωνά και κ. Χιωτέλη Πέτρου. Τα άνθη-φυτά της κ. Μυλωνά Μαρίας. Τον κ. Υφαντίδη Κων/νο. Τον κ. Παπίκα Θ. Νίκο. Τον υπεύθυνο της ορχήστρας «9/8» κ. Μισχόπουλο Ηλία. Τη δημοσιογράφο κ. Αγκαθά Βούλα. Τα κανάλια: Δίκτυο, ΤVS- Σμάγαδου Όλγα , Επιλογές και Νέα τηλεόραση που κάλυψαν και πρόβαλαν την εκδήλωση. Τις εφημερίδες Νιγρίτα, Φωνή Βισαλτίας,
Ν Πορεία, Σερραϊκό Θάρρος και όλες τις εφημερίδες των Σερρών. Την εκπληκτική ορχήστρα «περί Μουσικής» και τον συντοπίτη μας κ. Μπουρέλο Μιχάλη που μας χάρισαν εκπληκτικά ακούσματα και φυσικά συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
 Όλα τα αγαπημένα φιλικά ιστολόγια για τη δημοσιοποίηση της εκδήλωσης.(ΕΡΤ ,  tromaktiko,  visaltis, Στρυμονικo Σερρων,
 serraia, serrespress,  STV, serresplus,  Aspis Terpnista-anilia,
 stirion,  serresblogs, Εδώ Σέρρες,  infoserres,myserres,neemo,
simerini,roufianos,elladanews,serres24,palo, sync, foreignpress. 
Είναι αδύατον να γράψαμε όλα τα ιστολόγια. H εκδήλωση έχει αναδημοσιευτεί και μέσω άλλων Blogs. Σας ευχαριστούμε όλους. Βοηθήσατε στην πολύ καλή προβολή της 3ης φεγγαροβραδιάς. Συγγνώμη από όσους ξεχάσαμε.
Τέλος όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Και του χρόνου.
Όσοι έχετε γρήγορες ταχύτητες επιλέξτε υψηλή ανάλυση HD 720p , αλλιώς επιλέξτε τις χαμηλότερες  480p , 360p για να δείτε το βίντεο με άνεση. (Αφού φυσικά ξεκινήσετε πρώτα την αναπαραγωγή του βίντεο.)



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr