ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ

Με εξαιρετικό καιρό χθες το βράδυ ο Πολιτιστικός Τερπνής εμφανίστηκε στις εκδηλώσεις Γερακίνεια της Νιγρίτας, παρουσιάζοντας τους τοπικούς χορούς της περιοχής αλλά και την παράδοσή της. 
Οι χοροί ήταν συνδιασμένοι με δρώμενα που σχολίαζαν θέματα που απασχολούν όχι μόνο το σύλλογο και την Τερπνή αλλά και την περιοχή γενικότερα. Μέσα από τους αστείους διαλόγους στην Τσαρπισνή (Τερπνιώτικη) διάλεκτο σχολιάστηκε η οικονομική κρίση, τα αρχαία Τερπνής, η νεολαία και οι ανησυχίες της,το καπνό, η παράδοση.
Το χορευτικό παραστάσεων απέδωσε υπέροχα τους χορούς, ενώ έκλεψαν την παράσταση με το ταλέντο τους στα δρώμενα η Λένα Χονδρού, Βούλα Χονδρού, Βασω Δρουμπλή, Πασχαλία Δάρατζη και Μαριάννα Πριάμη. 
Μετά το τέλος των εκδηλώσεων η δήμαρχος κ. Μήκα εκ μέρους του δήμου Νιγρίτας έδωσε γεύμα για όλα τα χορευτικά στην ταβέρνα "Χιλιόδενδρα".
Το απογευματάκι θα σας παρουσιάσουμε φωτογραφίες και βίντεο που φρόντισε να τραβήξει η ταμίας μας και υπεύθυνη πάντα στα οπτικοακουστικά κ. Μπλιόγκαρα Νίκη.
Η παρουσίαση των εκδηλώσεων των Γερακινείων για τη φετινή χρονιά γίνεται από τη δημοσιογράφο Όλγα Σμάγαδου, κόρη της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του συλλόγου μας κ. Κασάπη.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr