ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Γερακίνα στη Νιγρίτα μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Στην ομιλία του, όπως διαβάζουμε στο blog του Βισαλτινού, αλλά και ενημερωθήκαμε από μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν, με ικανοποίηση είδαμε να εστιάζει στην αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Νιγρίτας, στην ολοκλήρωση-ανακαίνιση των αρδευτικών δικτύων, στη μελέτη του κάθετου οδικού άξονα Νιγρίτας-Σοχός-Σκεπαστό, στην ένταξη της λεκάνης του Στρυμόνα σε ευρωπαϊκό περιβαλλοντικό πρόγραμμα, στην ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας και τέλος στο ουσιώδες για τους Τερπνιώτες στην ανάδειξη και προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Τερπνής.
Επιτέλους βλέπουμε να μπαίνει στις ατζέντες των υποψηφίων, επιτέλους ξαναλέμε, η αξιοποίηση των αρχαίων της Τερπνής. Και αυτό γιατί οι συνεργάτες τους γνωρίζουν καλά ότι αν δεν γίνει αναφορά σε αυτό το θέμα που τόσο καίει την Τερπνή και το δήμο γενικότερα, θα υπάρξει θέμα. Ίσως κάποιος πει: και τι έγινε, μήπως είστε σίγουροι ότι θα γίνει κάτι; Όχι απαντάμε. Αλλά όλα τα χρόνια που απλώς περίμενε η Τερπνή ήσυχα και υπομονετικά δεν έγινε τίποτα. Μόνο με μεγάλη και συνεχή πίεση υπάρχει ελπίδα να γίνει κάτι. Και αυτή η ελπίδα και η επιμονή κάποιων δε θα σβήσει ποτέ, γιατί άνθρωποι που δε σέβονται την ιστορία τους, δεν έχουν νόημα ύπαρξης.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr