Πόσο θα σας κοστίσει το σήμα των τελών κυκλοφορίας;

 
Αυτή τη φορά, θα χαμογελάσουν όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα...σαραβαλάκι. Αντίθετα, οι ιδιοκτήτες καινούργιων αυτοκινήτων θα βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσουν το σήμα των τελών κυκλοφορίας του 2011. Ποιοι θα πληρώσουν ακόμη και 86 ευρώ επιπλέον σε σχέση με πέρυσι; Ποιοι θα εξασφαλίσουν «έκπτωση» που ξεπερνά ακόμη και τα 100 ευρώ. Τις απαντήσεις, δίνει το εργαλείο του enet.gr.
 Για τα τέλη κυκλοφορίας του 2011, η παλαιότητα του αυτοκινήτου, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Μοναδικό κριτήριο, είναι ο κυβισμός. Έτσι, ένα 1800άρι, επιβαρύνεται το ίδιο, ανεξάρτητα αν έχει κυκλοφορήσει το 2006 ή το 1956. Για μια ακόμη χρονιά, θα επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού καθώς ο ειδικός φόρος που είχε θεσπιστεί επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας τώρα "ενσωματώνεται" στα τέλη κυκλοφορίας.
Το ποσό που θα κληθείτε να καταβάλλετε αλλά και η διαφορά που προκύπτει σε σχέση με το 2010, προκύπτει εύκολα πηγαίνοντας στο πινακάκι υπολογισμού, στο τέλος της σχετικής ανάρτησης, στο ιστολόγιο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ
Κάντε κλικ ΕΔΩ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr