ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

 Έκανε την όμορφη εμφάνισή του ο Πολιτιστικός Τερπνής στο ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ στις Σέρρες όπου παρουσίασε έθιμα, κάλαντα και χορούς, σε μια ατμόσφαιρα παγωμένη κλιματολογικά με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, αλλά πολύ ζεστή από αγάπη και θέληση για προσφορά εκ μέρους του συλλόγου, των παιδιών που συμμετείχαν και των εθελοντών που μας βοήθησαν. 
Εκτός από τα παιδιά που τραγούδησαν και χόρεψαν, η Βάσω Δρουμπλή και η Μαριάννα Πριάμη αντάλαξαν με εξαιρετικό τρόπο διαλόγους, που σκοπό είχαν να δώσουν πληροφορίες για Χριστουγεννιάτικα έθιμα και να παρακινήσουν τον κόσμο της Τερπνής και όλου του νομού να συμβάλλουν όσο μπορούσαν στην μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρωθούν λεφτά για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Να ευχαριστήσουμε το Δίκτυο Τηλεόραση για την πρόσκληση και να συγχαρούμε ολόκληρο το δίκτυο ανθρώπων που δίπλα στο Δέντρο της Αγάπης προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν αυτό το τετραήμερο από την παρασκευή 17  μέχρι και τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.
Να πούμε ότι συνόδευσαν τα παιδιά:
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού κ. Μπλιόγκαρα Νίκη.
Η εκπαιδευτικός κ. Σκαρλάτου Δήμητρα.
Ο κ. Γιαχιάς ευάγγελος συμπαραστάτης πλέον του συλλόγου.
Η υπ. εκδηλώσεων του συλλόγου κ. Καραγιάννη Μερόπη.
Ο ταμίας μας κ. Τζιάνης Χ. Νικόλαος.
Ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού κ. Τερζάκης Αναστάσιος.
Τέλος η χοροδιδάσκαλος κ. Μπίμπη Στέλλα που ετοίμασε και την εμφάνιση των παιδιών.
Ευχαριστούμε θερμά όλους που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βοήθησαν το σύλλογο, ώστε να μεταφερθούν και τα 20 παιδιά του τμήματος παραστάσεων στο Δέντρο της Αγάπης.



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr