ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ


Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής με μεγάλη επιτυχία, σε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στο γιορτινό περιβάλλον της ταβέρνας Διόνυσος.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο αντιδήμαρχό μας κ. Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Δ.Δ Τερπνής κ. Μπάγκαλας Δημήτρης, ο διευθυντής Πολιτισμού Νομαρχίας Σερρών και πρ. του συλλόγου Μικρασιατών Σερρών  κ. Κοτζάογλου Σωκράτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσερβίστας Μιχάλης, ο τοπικός σύμβουλος κ. Ίταλας Ιωάννης, το μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου κ. Καρούσης Γεώργιος, ο τ. νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γκέκας Παναγιώτης, οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι κκ. Γκουγκούδης Κώστας, Γιάννα Τρούπη και Χρήστος Δρούγγος, ο τ. αντιδ. κ. Βασίλης Κουτούλας, τ. αντιδήμαρχος. κ. Αγγελάκης Χρήστος,  ο τ. διευθ. Δήμου Νιγρίτας κ. Καρτερός Μιχάλης, ο τ. προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Νιγρίτας κ. Μπλιόκας Φώτης, το ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Τερπνής κ. Φέλιας Βασίλης.
Οι πρόεδροι των συλλόγων: Ασπίδας κ. Τουλάκης Χρήστος, Γυναικών κ. Πέγου Ανοιξιά, Συλ. Γονέων Δημοτικού κ. Μπλιόγκαρα Νίκη, συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Νούλης Γιάννης, συλ. Κτηνοτρόφων Νιγρίτας κ. Μπασδάρας Γιώργος, επιτροπής πανηγύρεως Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας κ. Πολυχρονίδης Σπύρος, μέλη του συλλόγου Γονέων Γυμνασίου, μέλη της Φιλοπτώχου Τερπνής, του Ιππικού ομίλου Τερπνής και Ιππικού ομίλου Νιγρίτας,
Η βραδιά ήταν υπέροχη, οι μελωδίες της ορχήστρας "9/8" μαγικές και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Στην ορχήστρα έπαιξαν: Ηλίας Μισχόπουλος-μπουζούκι, Χρήστος Νασιός- τραγούδι, Δημήτρης Τζένος- πλήκτρα, Μούγκας Βαγγέλης στα ντράμς και Ζαχαρίας Μπουρβάνης στο κλαρίνο.
Εκτός από τους επισήμους, τους γονείς των παιδιών των τμημάτων μας και τους φίλους του Πολιτιστικού, πολύ όμορφη ήταν η εμφάνιση παρέας νεαρών παιδιών Γυμνασίου που ήλθαν στο χορό μας και ομόρφυναν τη βραδιά με τα όμορφα χομόγελά τους.
Aκόμη τίμησαν το χορό μας αγαπημένοι φίλοι από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κιλκίς και Σέρρες.   Κάποιοι μάλιστα ήλθαν αποκλειστικά για το χορό μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Τις ευχές του έστειλε από την Πελοπόννησο που βρίσκεται για τις γιορτές ο περιφερειακός σύμβουλος και αγαπημένος φίλος του συλλόγου κ. Θανάσης Μασλαρινός.
Τα χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού έκαναν καταπληκτικές εμφανίσεις με ονειρεμένες χορογραφίες της χοροδιδασκάλου κ. Μπίμπη Στέλλας, ενώ έκλεισαν την πολύ όμορφη εμφάνισή τους τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Τα δύο μεγάλα δώρα του χορού κέρδισαν:
1. Το ταξίδι για δύο άτομα στην Κων/πολη για 4 ημέρες η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών κ. Πέγου Ανοιξιά.
2. Το πολυόργανο Γυμναστικής ο κ. Φέλλιας Βασίλης. 
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τους επαγγελματίας Τερπνής, Νιγρίτας και Σερρών που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.
Τους αδελφούς Δρουμπλή για την εκτύπωση προσκλήσεων και λαχείων.
Τον κ. Τζεβελέκη Θωμά.
Tην κ. Μπλιόγκαρα Νίκη, πρόεδρο του συλ Γονέων Δημοτικού .
Tην κ. Διαμαντή Μαρία και κ. Γκογκούδη Ντίνα από το σύλλογο Γυναικών.
Τα κορίτσια των χορευτικών μας Αγγελάκη Ιωάννα, Καρούση Ελένη, Φώτη Λία και Αγγελάκη Μαρία για τη βοήθεια στην διανομή των δώρων από τη λαχειοφόρο αγορά.
Το τουριστικό γραφείο του κ. Κων/δη στις Σέρρες που πρόσφερε το μεγάλο δώρο που ήταν το ταξίδι στην Κων/πολη και το Carrefour για το δεύτερο μεγάλο δώρο το πολυόργανο γυμναστικής.
Τέλος ευχαριστούμε τους μουσικούς Μισχόπουλο Ηλία και Νασιό Χρήστο που έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν δωρεάν πάντα για τον Πολιτιστικό σύλλογο σε όλες τις εκδηλώσεις του.
Φέτος δυστυχώς κάποια γεγονότα μας στέρησαν τη χαρά να έχουμε κοντά μας αγαπημένα πρόσωπα και συγκεκριμένες παρέες άλλων ετών, που κάθε χρόνο τιμούσαν σταθερά το χορό μας. Ευχόμαστε να είναι καλά και του χρόνου κάτω από διαφορετικές και καλύτερες φυσικά συνθήκες να μπορέσουν να είναι και πάλι κοντά μας.


Σας ευχόμαστε 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr