ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Σήμερα με την ευκαιρία της επετείου της μάχης στα Πλατανούδια είχαμε το χρόνο μετά την παρέλαση να συνομιλήσουμε με τους βουλευτές κ. Λεονταρίδη και κ. Καρυπίδη, τον Περιφερειάρχη κ. Μωυσιάδη, τους συμβούλους της Περιφέρειας κ. Μασλαρινό και κ. Μπασδάνη, φυσικά με τους τοπικούς άρχοντες του δήμου μας και το βιομήχανο κ. Αναστασιάδη, για τα θέματα που απασχολούν την Τερπνή .
Ξεκινώντας με το θέμα του αρχαιολογικού χώρου Τερπνής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μωυσιάδης μας ενημέρωσε ότι ήδη έχει προτείνει, μόλις ολοκληρωθούν τα τελευταία διαδικαστικά των απαλλοτριώσεων, να δώσει η Περιφέρεια ένα συγκεκριμένο γενναίο ποσό, ώστε αμέσως να ξεκινήσουν οι εργασίες για την επισκεψιμότητα του χώρου. Οι βουλευτές υποσχέθηκαν ενότητα και στήριξη σε ότι χρειαστεί.
Για το Πολιτιστικό Κέντρο είναι θέμα χρόνου να είναι έτοιμος ο δήμος, ώστε το αίτημα να πάει για έγκριση στην Περιφέρεια και να ξεκινήσει ο κ. Αναστασιάδης την ανέγερση.
Τέλος για το ενδεχόμενο του κλεισίματος του Γυμνασίου έχουμε μακρύ δρόμο. Είναι ευκαιρία να σας πούμε ότι ο δήμαρχος κ. Καλαϊτζής στο θέμα αυτό είναι θετικός και θα εισηγηθεί το μη κλείσιμο του Γυμνασίου Τερπνής και κανενός  άλλου σχολείου στο δήμο μας. Άλλωστε σίγουρα όπως είχε πει και στους συλλόγους Γονέων που τον επισκέφτηκαν, το κλείσιμο του Γυμνασίου δε σημαίνει απαραίτητα μείωση των εξόδων, γιατί δημιουργούνται έπειτα άλλα προβλήματα. Θα δούμε και τις προθέσεις του υπουργείου.
Αυτές είναι γενικά οι εξελίξεις. Θα ξαναναφερθούμε στα θέματα διεξοδικά το επόμενο διάστημα..
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr