ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ

 Ίακχε πόσο πετυχημένο είναι το ερώτημα που θέτεις. Έτσι είναι όπως το τοποθετείς. Και καταλήγουμε πως όταν θέλουν, βρίσκουν λεφτά. Να υποθέσουμε ότι δεν είναι σημαντικός ο αρχαιολογικός χώρος Τερπνής, με ευρήματα από τον 6 αι. π.χ; Δεν είναι συγκρίσιμα τα ευρήματα της Τερπνής με τους θησαυρούς στο μοναστήρι του Τιμίου προδρόμου; Μάλλον όχι. Στην περίπτωση του αρχαιολογικού χώρου παιδευόμαστε 18 χρόνια να γίνει ο χώρος επισκέψιμος και να συνεχιστούν οι ανασκαφές,  χωρίς να έχει επιτευχθεί τίποτε απολύτως, ενώ στην περίπτωση της μονής άμεσα αποφασίστηκε να ζητηθούν επαρκή λεφτά, για να γίνει αποκατάσταση των ζημιών. Και θα τα πάρουν. Οπότε αγαπητέ Ίακχε, είμαστε σίγουροι ότι είναι ρητορικό το ερώτημά σου. Δεν περιμένεις απάντηση.

Π.Σ.ΤΕΡΠΝΗΣ

 

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΕΡΠΝΗΣ ή ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ;


ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ !!!





Από τα 10 εκατομμύρια ευρώ που αναλογούν στον Νομό Σερρών από το ΕΣΠΑ  2013 – 2015 , ο Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης Θεολόγος συνεπικουρούμενος και από την κατά τον Αθανάσιο Αραμπατζή, «χαμηλοταβανία» ζητά την «μερίδα του λέοντος» , δηλαδή 6,5 εκατομμύρια ευρώ για την «αποκατάσταση των ζημιών» της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου.


Σερραίοι Συμπολίτες μου, όταν υπάρχουν δεκαετίες τώρα σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι στο Νομό μας χορταριασμένοι,  θα ανεχθούμε αυτήν την προκλητική υπερβολή; 
http://oiakxos.blogspot.com/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr