ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ

Σε περίπου 2 ώρες θα σας έχουμε έτοιμα και άλλα βίντεο από το καρναβάλι 2011. Βλέπετε έχουμε και τις προετοιμασίες της Κ. Δευτέρας.
Μέχρι όμως να ετοιμαστούν να πούμε ότι είναι πολύ ευχάριστο να παρακολουθούμε τους επισκέπτες από που προέρχονται. Είχαμε από Αμερική, από Ν. Υόρκη σταθερά τον Κώστα Κοντό. Όμως καθημερινοί αναγνώστες με μεγάλη μας χαρά είναι και άλλοι φίλοι , που είναι δύσκολο να σας μεταφέρουμε τα ονόματα των  πολιτειών τους. Γι αυτό θα σας μιλήσουμε για αυτούς που βλέπουμε από την Αμερική σήμερα. Είναι σταθερά 2 φίλοι από τη Mountain View- πολύ θα θέλαμε να επικοινωνήσουν έστω και με ένα mail μαζί μας να τους γνωρίσουμε- από Αστόρια, το Wappingers Falls, Columbus kai to Phoenix. Υποθέτουμε πως πιθανότατα είστε Έλληνες, οπότε αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας, είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε.
Από Κύπρο κάθε ημέρα υπάρχουν επισκέπτες. Σήμερα είναι από Λεμεσό, Λάρνακα και Σωτήρα. Nα είστε καλά φίλοι Κύπριοι.
Ακόμη πολλοί φίλοι από:
Αθήνα, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βέροια, Κορωπί, Ξάνθη, Δράμα, Ηράκλειο και Κόρινθο για σήμερα μέχρι το μεσημέρι. Θα συμπληρώσουμε τη λίστα των επισκεπτών τις βραδινές ώρες.
Δεύτεροι περισσότεροι στο σύνολο που επισκέπτονται την ιστοσελίδα και το blog μας μετά τους αναγνώστες από Ελλάδα, είναι οι Έλληνες της Γερμανίας.Να είναι πάντα καλά.
Ακόμη χθες είδαμε από Αυστραλία, από Ιαπωνία, Ινδία, Γαλλία, Ισπανία και γενικά από όλο τον κόσμο, όσο απίστευτο και αν  φαίνεται.
Να είστε όλοι σας καλά όπου και αν βρίσκεστε.
Τα άρθρα μας δεν είναι περίτεχνα, δεν είναι λογοτεχνικά, ούτε δημοσιογραφικά, περιέχουν όμως απλά τα νέα της Τερπνής, του Δήμου και όλου του νομού Σερρών, ώστε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις.
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ. 
Όσοι μπορείτε να έλθετε, σας καλούμε στα ΚΟΥΛΟΥΜΑ  2011 στα "Πεύκα Τερπνής" την Κ. Δευτέρα 7  Μαρτίου μετά τις 11 το μεσημέρι. Μαζί μας ζωντανά θα βρίσκεται το Δίκτυο. Τηλεόραση
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr