ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΠΑΡΚ

Την καθιερωμένη του εκδρομή για όλα τα τμήματα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Τερπνής την Κυριακή 10 Απριλίου στο Μάτζικ Πάρκ της Θεσσαλονίκης.
Στην εκδρομή όπως κάθε χρόνο η μεταφορά είναι δωρεάν για όλα τα μέλη των τμημάτων του Πολιτιστικού, Χορευτικά, Εικαστικά και Χορωδίας. Για όλους τους άλλους το εισιτήριο για το λεωφορείο είναι 12 €. Η είσοδος στο Μάτζικ Πάρκ για όλους είναι 8 €. Για το γεύμα μέσα στο πάρκο υπάρχουν ειδικές τιμές και θα τις βρείτε ΕΔΩΤα παιδιά μέχρι και την Ε΄ Δημοτικού πρέπει να συνοδεύονται.
Η αναχώρηση θα γίνει έξω από τον Πολιτιστικό σύλλογο στην πλατεία στις 10.30 π.μ και η αποχώρηση από τη Θεσσαλονίκη στις 6.30 το απόγευμα.
Ήδη τα δύο λεωφορεία είναι κλεισμένα, θα δούμε αν χρειαστεί και τρίτο, όπως φυσικά γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Την ίδια ημέρα θα υπάρχει και αιμοδοσία από το Συλ. Τερπνιωτών Θεσ/νίκης, οπότε όσοι θέλετε μπορείτε το πρωί να πάτε στην Κοινότητα και να δώσετε αίμα που τόσο πολύτιμο είναι. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα συνεχιστούν για όσο θα υπάρχουν κενές θέσεις. Επικοινωνείστε στο mail: politistikos@psterpnis.gr , ή με οποιοδήποτε από τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού. τα τηλ θα τα βρείτε ΕΔΩ
Ας θυμηθούμε φωτογραφίες από την περσινή εκδρομή, που πέρυσι ήταν πολύ αργότερα 25 Απριλίου.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr