ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ



Είναι εξοργιστικό. Αφού δόθηκαν τόσα χρήματα για νέα σχολεία και σχολικές αίθουσες, τώρα τα καταργούμε! Τι έχουν οι κάτοικοι των χωριών του νομού μας; Καλή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Βιολογικούς; Υπηρεσίες; Μόνο ένα σχολείο για τα παιδιά τους έχουν αυτοί που έμειναν στην επαρχία και παράγουν έργο. Αλλιώς και αυτοί θα πάνε σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο να γίνουν... αεριτζήδες, να κλείνουν δρόμους και να κάνουν καταλήψεις ώστε με "αγώνες να κατακτάνε τα διακώματά τους"!
Θέλουμε να εξαθλιωθούν ώστε να μετατραπούν σε φθηνό εργατικό δυναμικό γιατί κάποιους τους βολεύει περισσότερο;
Η μόνη που πραγματικά παράγει σε αυτό το κράτος είναι η επαρχία μας. Το να έχουν ένα σχολείο για να μορφωθούν είναι το λιγότερο και είναι κάτι που αυτό το κράτος δεν μπορεί να τους το πάρει.
Άσχημο επίσης είναι να έχουμε προϊσταμένους που συμπεριφέρονται σαν αγράμματοι και βοηθούν να επιστρέψουμε στον σκοταδισμό της Τουρκοκρατίας.
Έχει αρχίσει το ξήλωμα της εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες και χρειάζεται να αντισταθούμε.
Έκανα Forward το μήνυμα και εκτός του νομού μας, όπου μπορώ για να το δούνε και άλλοι εκπαιδευτικοί και μη. Ανάλογο σκοταδισμό βλέπω και στην Υπηρεσία μου σε ότι προσπαθώ να φέρω στο νομό μας και πάλι προέρχεται απο τους προϊσταμένους μας! Είδα την αντίδραση της Διεύθυνσης της Περιφέρειας στο έργο του Λαϊλιά και κατάλαβα πολλά χρόνια τώρα.
Λυπάμαι πολύ για τα παιδιά αυτά στα χωριά μας που θα τα κάνουμε μάρτυρες από την παιδική τους ηλικία, τι να πω άλλο...
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr