ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

Συνταγή της κ. Αθηνάς Τερζάκη
ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

 ΥΛΙΚΑ

400 γρ αλεύρι
200 γρ βούτυρο
130 γρ άχνη ζάχαρη
40 γρ λάδι
40 γρ γάλα
1 μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
1 βανίλια
Σουσάμι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Ζυμώνουμε όλα τα υγρά υλικά. Τελευταίο βάζουμε το αλεύρι ώστε η ζύμη μας να είναι μαλακή. Αφού την ετοιμάσουμε τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Κατόπιν τη βγάζουμε και πλέκουμε πλεξουδάκια ή στρογγυλά κουλουράκια. Αφού τελειώσουμε τα αλείφουμε με αυγό και ρίχνουμε από πάνω το σουσάμι. Τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 170ο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr