Κοκορέτσι

Υλικά
  • 1 συκωταριά μεγάλη
  • 2 πλεξούδες έντερα και τα γλυκάδια από το αρνί
  • αλατοπίπερο
  • ρίγανη

Εκτέλεση
  • Πλένετε πολύ καλά τη συκωταριά. Την κόβετε σε μέτρια κομμάτια.
  • Γυρίζετε τα έντερα ανάποδα (το μέσα έξω) και τα πλένετε πολύ καλά. 
  • Περνάτε ένα ένα τα κομμάτια με σειρά σε μικρή σούβλα σαν σουβλάκι (1 κομμάτι συκώτι, 1 πνευμόνι, καρδιά, σπλήνα, γλυκάδι και λίγo ξυγκάκι ανάμεσα και πάλι από την αρχή).
  • Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε και λίγη ρίγανη.
  • Οταν τελειώσετε, το τυλίγετε προσεχτικά με τα έντερα.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr