ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!


Τις αναρτήσεις μας όλες τις τελευταίες ημέρες τις αφιερώσαμε στο γάμο του ταμία μας, του Νίκου Τζιάνη που επέλεξε να εγκαταλείψει την ελεύθερη ζωή την ημέρα που αλώθηκε η Πόλη. Άλλωστε η άλωση της καρδιάς του από την αγαπημένη του Μαρία έγινε πριν καιρό και σήμερα σφράγισαν και επίσημα με τις ευχές όλων μας τις ζωές τους στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών Τερπνής στις 12 το μεσημέρι. Ακολούθησε υπέροχη δεξίωση στην ταβέρνα "Διόνυσος" όπου το τραγούδι, ο χορός και το ξεφάντωμα κράτησαν μέχρι το βραδάκι. Τους ευχόμαστε όλες τους οι ημέρες  να είναι έτσι χαρούμενες σαν τη σημερινή.
Στην ίδια ταβέρνα σε διπλανή αίθουσα ο Ιππικός Σύλλογος Νιγρίτας έκλεισε την τριήμερη πανελλήνια συγκέντρωση με πολύ επίσης κέφι, με φίλους που αγαπάνε την ελεύθερη ιππασία και την ορχήστρα "9/8".
Yπήρξε όμως και τρίτο όμορφο γεγονός το Σαββατοκύριακο μια και χθες η κ. Αθηνά Τερζάκη, της οποίας τις συνταγές φιλοξενήσαμε πολλές φορές στο ιστολόγιό μας, βάφτισε την όμορφη εγγονούλα της με το όνομα Αγγελική- Ευαγγελία. Να τους ζήσει, να είναι καλότυχη και ευτυχισμένη για όλη της τη ζωή.
Ευχάριστα κουραστικές οι τελευταίες ημέρες με όμορφες εκδηλώσεις.
Τώρα το επόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου ραντεβού στο διαγωνισμό Γαστρονομίας.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr