ΡΙΖΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ

ΡΙΖΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ

κ. ΚΑΣΑΠΗ ΦΑΝΗΣ


ΥΛΙΚΑ
250 γρ κανταίφι
400 γρ φιλέτο τόνου
6 αυγά
1 φλ τριμμένη φέτα
1 κ σούπας μουστάρδα
200 γρ βούτυρο
½ κρέμα γάλακτος
2 φλ βρασμένο αμερικάνικο ρύζι
πιπέρι
             

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. χτυπάμε τα αυγά με λίγο πιπέρι σε βαθύ πιάτο. Λιώνουμε σε ένα κατσαρόλι το βούτυρο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί για πίτσα στρώνουμε το φύλλο και το κανταίφι ξένοντάς το και καλύπτοντας όλο το ταψί. Ρίχνουμε πάνω από το φύλο το λιωμένο βούτυρο και στρώνουμε καλά και ομοιόμορφα το ρύζι.
Σε μια λεκάνη βάζουμε τον τόνο, τα αυγά, τη φέτα, την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και με ένα μεγάλο κουτάλι ανακατεύουμε να δημιουργήσουμε ένα ομοιόμορφο χυλό. Αδειάζουμε το χυλό μας πάνω στο ρύζι και το στρώνουμε να πάει παντού. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο για 50΄.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr