Πανελλήνιες Εξετάσεις: Βαθμολογίες & Αποτελέσματα!

Κωνσταντίνος
Καλησπέρα σε όλους! Ήρθε η μεγάλη μέρα λοιπόν… Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα σε όλα τα παιδιά. Ελπίζω όλοι να τα πήγατε όσο καλά όσο πιστεύατε αλλά και αν τελικά δεν έγινε έτσι, να θυμάστε ότι στη ζωή κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αυτό αλλά πραγματικά το βλέπω να επιβεβαιώνεται καθημερινά είτε σε μένα προσωπικά είτε στα κοντινά μου πρόσωπα. Πιστέψτε με, μπορεί να φαντάζει σαν η μέρα που θα κρίνει τη μετέπειτα ζωή σας αλλά δεν είναι έτσι, είναι απλώς η μέρα που θα φέρει αλλαγές – τόσο αυτή όσο και η μέρα των ανακοινώσεων των βάσεων – το πως εσείς επιλέγετε να δεχτείτε και να αντιδράσετε σε αυτές τις αλλαγές είναι εκείνο που – κατά εμέ – θα παίξει τρομερά σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Ακόμα για όσους θέλουν να το ψάξουν λίγο ακόμα το γενικότερο κλίμα και ύφος αυτών των πανελληνίων και τους αρέσει να καταπιάνονται με νούμερα, εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τα επίσημα στατιστικά των Πανελληνίων του 2010, όπως τα εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας!

Αποτελέσματα Online

Τέλος, επειδή μας ζητήθηκε, σας γράφω εδώ το link για το site στο Υπουργείο Παιδείας όπου θα μπορείτε να βλέπετε, από αύριο κάποια στιγμή το μεσημεράκι, τα αποτελέσματά σας: Αποτελέσματα – Βαθμολογίες

Online Υπολογιστής Μορίων

Να θυμίσω σε όλους ότι μπορούν να μπαίνουν στο atopo.gr και συγκεκριμένα στον Online Υπολογιστή Μορίων για να υπολογίζουν τα συνολικά μόρια που πέτυχαν από τις τελικές τους βαθμολογίες!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr