ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΑΝΔΗΛΙΟΥ

Όπως σας έχουμε ήδη πει οι θεσμικές μας εκδηλώσεις στον Πολιτιστικό τελειώσανε και έχουμε βρει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε πριν φτάσει η εκδήλωση της Φεγγαροβραδιάς. Μετά από παραίνεση του τ. αντιδημάρχου κ. Χαραλαμπίδη Παναγιώτη, συζύγου της γραμματέας μας Βούλας Αγκαθά, οργανώσαμε έτσι όπως καλά γνωρίζουμε μια όμορφη συνάντηση ολόκληρου του Δ.Σ του συλλόγου στο πλατανόδασος του αγίου Μανδηλίου. Κυριακή πρωί όλα έτοιμα. Ο αν. ταμίας Γιώργος Μπασδάρας πρόσφερε ένα  κατσικάκι το οποίο πήρε τη θέση του στη σούβλα. Άλλος γλυκά, άλλος λαχανικά, άλλος αλμυρά, άλλος τσίπουρο και το γλέντι στήθηκε. Παρούσα φυσικά και η αγαπημένη μας ορχήστρα "9/8" με τη σύνθεση που έκανε τα πρώτα της βήματα πριν 2 χρόνια. Στο μπουζούκι ο καταπληκτικός Ηλίας Μισχόπουλος, στο αρμόνιο ο νιόπαντρος ταμίας μας Νίκος Τζιάνης και στο τραγούδι ο υπέροχος Χρήστος Νασιός. Φυσικά ενδιάμεσα έπαιρναν τη θέση τους στο μικρόφωνο τα ταλέντα του συλλόγου στο τραγούδι o Γιώργος Μπασδάρας, Λένα Χονδρού, Φανή Κασάπη,  Χρήστος Τουλάκης και Παναγιώτης Χαραλαμπίδης. Οι άλλοι χορεύαμε!!  Περάσαμε εκπληκτικά και μόνο γύρω στις 10 το βράδυ αποχωρήσαμε από το Παλιόκαστρο. 
Ευχαριστούμε τον πατέρα Παναγιώτη και το Νίκο και Ζωή Παπίκα για την πολύτιμη βοήθεια.
ΝΙΚΗ ΜΠΛΙΟΓΚΑΡΑ
Περάσαμε αξέχαστα και μέχρι να γραφούν αυτές οι γραμμές η ημέρα έχει αλλάξει, πήγαμε στη Δευτέρα και στέλνουμε πολλές πολλές ευχές, να τα εκατοστήσει, ότι επιθυμεί στην υπεύθυνη του Εικαστικού μας Εργαστηρίου και πρόεδρο του συλ. γονέων Δημοτικού Νίκη Μπλιόγκαρα που έχει τα γενέθλιά της.
Ραντεβού δίνουμε σε όλους σας στις 21 Αυγούστου στο ίδιο μέρος, στο πλατανόδασος του αγίου Μανδηλίου, στη συναυλία της Φεγγαροβραδιάς.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr