Μικρα Μυστικα για να καταπλήξετε

Ξύλινα Σουβλάκια:
Όταν θα χρησιμοποιήσετε ξύλινα σουβλάκια για να ψήσετε πάνω σε κάρβουνα, πριν ακόμα περάσετε το κρέας βυθίστε τα μέσα σε νερό για 2-3 λεπτά.
Αυτό θα προστατέψει τα σουβλάκια και δεν θα καούν κατά την διάρκεια του ψησίματος.
________________________________________________________
Τυριά:
Εάν θα τρίψετε μεγάλες ποσότητες τυριού και δεν διαθέτετε ηλεκτρικό τρίφτη ή επεξεργαστή τροφίμων, κόψτε το τυρί σε μικρά κομμάτια και τοποθετήστε τα στο καταψύκτη για τριάντα λεπτά. Μετά τα τριάντα λεπτά αφαιρείτε από τον καταψύκτη ένα-ένα τα κομμάτια που θα τρίψετε. Η διαδικασία θα είναι πολύ ευκολότερη!
_________________________________________
Πράσινα Λαχανικά:
Όταν αγοράσετε διάφορα πράσινα λαχανικά (μαϊντανό, κόλιανδρο φρέσκο, ρόκα, σέλινο κλπ) και θέλετε να τα διατηρήσετε για περισσότερο καιρό από ότι συνήθως μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα: Πλύνετε καλά τα χόρτα και πετάξτε τυχόν άχρηστα. Αραδιάστε τα χόρτα πάνω σε μία πετσέτα να στεγνώσουν καλά (2-3 ώρες). Η διαδικασία αυτή θα βοηθήσει στην διάσπαση τυχών υπολείμματα φυτοφάρμακων. Αφού στεγνώσουν τυλίξτε τα σε μία στεγνή και καθαρή πετσέτα και τοποθετήστε τα στο ψυγείο. Τα λαχανικά σας θα διατηρηθούν για περισσότερες ημέρες!
____________________________________________________________
Προστατέψτε το αλεύρι, το ρύζι και τα ζυμαρικά σας:
Για να προστατέψετε το αλεύρι, το ρύζι και τα ζυμαρικά σας από έντομα
τοποθετήστε στα δοχεία φύλαξης τους ένα φύλο δάφνης. Το άρωμα της
δάφνης ενεργεί σαν απωθητικό και θα τα προστατέψει για αρκετό καιρό.
_________________________________________________
xs-recipes
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr