“Λουκέτο” στο Στρατολογικό γραφείο Σερρών

Μια δυσάρεστη είδηση κυρίως για τους νεαρούς άνδρες που ετοιμάζονατι να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα ακανοινώθηκε σήμερα. Το στρατολογικό γραφείο Σερρών, βάζει λουκέτο και…..
μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση “Εγκρίθηκε η συγχώνευση- συνένωση του Στρατολογικού Γραφείου Σερρών, και η συγκρότηση Στρατολογικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη  (συνλενωση των Στρατολογικών γραφείων Σερρών-Πολυγύρου-Κιλκίς- Έδεσσας και Κατερίνης)στο κτίριο του πρώην 424 ΓΣΝΕ  (Στρτόπεδο “Κώττα” Θεσσαλονίκη)
Ενόψει των αωτέρω και σε εκτέλεση του σχετικού το Στρατολογικό Γραφείο Σερρών θα εξυοηρετεί το κοινό μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου στην παροιύσα έδρα του. Θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα από 25 έως 29 Ιουλίου 2011 λόγω μεταστάθμευσης στη νέα έδρα όπου θα εξυπηρετεί το κοινό από 01 Αυγούστου 2011.
Οι τοπικοί παράγοντες πιάστηκαν…..αδιάβαστοι, αφού ενημερώθηκαν μέσα από την τηλεόραση του ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Σχετική ερώτηση δέχτηκε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης και δήλωσε πως δεν γνωρίζει το θέμα!!!
serraia
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr