ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ


Όταν δραστήριοι εκλεγμένοι αποφασίζουν να προσφέρουν τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Μιλάμε για τον Τερπνιώτη δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Τρούπη και τον αντιδήμαρχο στο Δημητρίτσι Κουκούτση Γιώργο. Ανέλαβαν, οργάνωσαν, δούλεψαν, αφιέρωσαν πολύ χρόνο και τα αποτελέσματα υπέροχα. Στήθηκε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια των συλλόγων ένα υπέροχο περίπτερο που παρουσιάζει τον πολιτισμό και την παράδοση της περιοχής, ενώ θα γίνονται καθημερινά και προβολές από τα αξιοθέατα του δήμου Βισαλτίας.Δέστε ένα μικρό δείγμα του περιπτέρου μας.
Μπορεί οι τουριστικοί προορισμοί όπως ο αρχαιολογικός χώρος Τερπνής ή το γεωθερμικό πεδίο των Θερμών ή ο κουπατσινός να μην έχουν αξιοποιηθεί, όμως η ιστορία της Βισαλτίας είναι μεγάλη και αυτή θα προσπαθήσει ο δήμος μας μέσα από τα εκθέματα του περιπτέρου να αναδείξει.
OΣΟΙ επισκεφτείτε τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κάντε μια μεγάλη στάση στα Σερραϊκά περίπτερα, θα σας καταπλήξουν. Και μην ξεχνάτε την Πέμπτη15 Σεπτεμβρίου Πανβισαλτιακή βραδιά έξω από το περίπτερο 6 του Επιμελητηρίου Σερρών στο χώρο της έκθεσης.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr