ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ ΤΕΡΠΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες των ιερέων μας, του πανοσιολογιότατου πατέρα Αυγουστίνου και του πατέρα Παναγιώτη ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Πολιτιστικού συλλόγου στην Κοινότητα Τερπνής. Παραβρέθηκε ο Τερπνιώτης δημοτικός σύμβουλος Κων/νος Γκουγκούδης, οι γονείς των παιδιών και φυσικά τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου με την χοροδιδάσκαλό μας κ. Μπίμπη Στέλλα. Μετά τις ευχές για καλή χρονιά προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους υπέροχα γλυκά εδέσματα που παρασκεύασε η υπ. δημοσίων σχέσεων κ. Κασάπη Φανή  και σε όλα τα παιδιά δόθηκε από ένα δωράκι για το καλό ξεκίνημα.
Ανακοινώθηκε επίσης η έναρξη του τμήματος ζωγραφικής την επομένη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου με τον ίδιο δάσκαλο τον κ. Γκαγκέλη Νίκο και ώρες μαθημάτων κάθε Παρασκευή 4-5.30 μ.μ για τα παιδικά τμήματα και 5.30-8.30μ.μ για το τμήμα ενηλίκων. Το ποσό στης μηνιαίας συνδρομής παραμένει το ίδιο όπως και πέρυσι. 
Για όλα τα άλλα τμήματα θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις.
Βίντεο και φωτογραφίες της εκδήλωσης επιμελημένες από τον ταμία μας κ. Τζιάνη Νίκο και το μέλος του Δ.Σ κ. Ιωαννίδου Μαρία θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr