50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ", ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ



 H εβδομαδιαία, τοπική εφημερίδα της Νιγρίτας "Φωνή της  Βισαλτίας" έκλεισε φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, από την κυκλοφορία του πρώτου της φύλλου. 50 χρόνια πετυχημένης πορείας στον έντυπο τύπο. Εκδότης σήμερα και ιδιοκτήτης είναι ο Διονύσης Τριανταφύλλου και η εφημερίδα στεγάζεται στη Νιγρίτα στη διεύθυνση Αχιλλέως 1, ενώ το 2011 λειτούργησε και γραφείο στις Σέρρες στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 13 -1ος όροφος. Βρίσκεται και σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση http://www.foni-visaltias.gr 

Η εφημερίδα με ποικίλο περιεχόμενο κυρίως πολιτιστικό, πνευματικό, θρησκευτικό, ιστορικό, πολιτιστικό και με αναφορές στα σημαντικά προβλήματα του νομού μας και όχι μόνο, διέγραψε τη δική της πετυχημένη πορεία στο χώρο. Η εμφάνισή της για πάρα πολλά χρόνια με τα μεγάλα φύλλα, ολιγοσέλιδη σχετικά, ενώ εδώ και κάποια χρόνια η μορφή της είναι λειτουργική με τα μικρότερα σε μέγεθος φύλλα και το περιεχόμενό της να έχει πλουτίσει και να φτάνει τα 20 φύλλα ανά εφημερίδα .

Θα φροντίσουμε να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά την ιστορία της εφημερίδας σε επόμενο άρθρο από την ιδρυσή της μέχρι και σήμερα. Οι  φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο είναι από τη συμμετοχή της στην 76 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής εύχεται στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ πολλά ακόμη χρόνια να μας χαρίζει μέσα από τα φύλλα άμεση και έγκυρη πληροφόρηση.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr