ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ

Οι οδηγίες φυσικά αφορούν όσους δεν έχουν πολλές γνώσεις γύρω από τους υπολογιστές και αφορμή έγινε το παράπονο μιας φίλης Τερπνιώτισσας, που δεν είναι ούτε η μόνη ούτε η πρώτη,  που μας λέει πως δεν μπορεί να βρει κάποια πράγματα που ψάχνει. Δεν πειράζει η γνώση έρχεται με την ενασχόληση και τον καιρό. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τις οδηγίες που είναι πολύ απλές.
Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι http://psterpnis.gr/ 
Τέρμα επάνω στο πορτοκαλί πλαίσιο θα βρείτε όλα τα μενού και υπομενού που υπάρχουν και αφορούν τον Πολιτιστικό και την Τερπνή. Βάλτε τον κέρσορα πάνω στα μενού και θα δείτε να ανοίγουν υπομενού όπου θα βρείτε ενδιαφέροντα κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.
Στις ....... ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ θα βρείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο της φετινής σεζόν ενώ στο αρχείο ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ θα βρείτε το υλικό από πολλά χρόνια πριν, πάντα σε σχέση με το σύλλογο. Αριστερά στην αρχική μας σελίδα θα δείτε το κινούμενο εικονίδιο που κάνοντας κλικ πάνω του θα πάτε στo blog του Πολιτιστικού, όπου μπορείτε να δείτε τα άρθρα που ανεβάζουμε καθημερινά και τα νέα μας φυσικά.
Ακριβώς από κάτω θα βρείτε χρήσιμα μενού όπως ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ κλπ όπου βάζοντας τον κέρσορα πάνω μπορείτε να μπείτε στη διεύθυνση του πολιτιστιού στo facebook, twitter κλπ.

Παρακάτω να ξεναγηθείτε στα site της Τερπνής κλπ.  Τέρμα κάτω αριστερά μπορείτε να γίνετε μέλος της ιστοσελίδας μας και να βλέπετε κάποια αρχεία που δεν μπορούν να τα δουν οι απλοί αναγνώστες. Είναι εύκολη αυτή η διαδικασία αρκεί να πατήσετε σύνδεση.Ήδη έχουμε 161 μέλη.
Στο κέντρο της ιστοσελίδας θα βρείτε κάποια σημαντικά μας νέα που κυρίως αφορούν το σύλλογο και την Τερπνή και δεξιά τους συνδεμένους φίλους τη στιγμή που είστε και εσείς στην ιστοσελίδα και ....
Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να ξεναγηθείτε και να βρείτε ότι εσείς θέλετε!!!!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία επικοινωνήστε με τον Πολιτιστικό στο mail politistikos@psterpnis.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr