Τους ξύπνησαν για να τους … ληστέψουν σε Τερπνή και Δημητρίτσι


Κουκουλοφόροι χτύπησαν δύο σπίτια στην Τερπνή και στο Δημητρίτσι του δήμου Βισαλτίας. Σε μία περίπτωση μάλιστα,  άνοιξαν διάλογο με τα θύματά τους.  
Η πρώτη ληστεία, έγινε σε σπίτι στην Τερπνή, λίγο μετά τη 01.30 της Πέμπτης (19/1), οι τρεις κουκουλοφόροι, κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα. Οι δράστες που κρατούσαν μαχαίρι ακινητοποίησαν το άτυχο ζευγάρι που κοιμόταν και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν τελειώσει!
Βρήκαν και βούτηξαν 100€, διάφορα χρυσαφικά και ένα laptop. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και οι προσπάθειες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, δεν απέφεραν καρπούς.
Λίγο μετά τις 03.00, είχαμε τρομακτικό ξύπνημα για ζευγάρι που μένει σε σπίτι στο Δημητρίτσι. Πέντε κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα και όταν είδαν το ζευγάρι έβγαλαν όπλο και μαχαίρι. Ένας από τους δράστες μάλιστα, ζήτησε από τους ενοίκους να τους αποκαλύψουν πού έχουν τα χρήματά τους... ''με το καλό για να τελειώνουμε''!
Το ζευγάρι υπάκουσε και έδωσε στους δράστες 100€ και διάφορα χρυσαφικά. Οι πέντε ληστές αναζητούνται από την αστυνομία και οι έρευνες συνεχίζονται, από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr