ΕΝΑΡΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Έγινε σήμερα το πρωί με την παρουσία του μητροπολίτη κ. Θεολόγου, της τοπικής εξουσίας και πάρα πολύ κόσμου η θεμελίωση από τον κ. Αναστασιάδη Δημήτριο και την οικογένειά του του γηροκομείου στην Τερπνή. Το βράδυ στις 7 μ.μ στις εκδηλώσεις των "ΙΕΡΑΡΧΕΙΩΝ" στην αίθουσα της Κοινότητας ο Πολιτιστικός θα προβάλει εικόνες από την θεμελίωση.


  «ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ 2012».
Το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου όπως και το εκκλησιαστικό πανηγυρικό πρόγραμμα έχουν ως εξής.

ΚΥΡΙΑΚΗ  29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
7.30 π.μ Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Θα χοροστατήσει ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγος, ο οποίος μετά το τέλος της λειτουργίας θα κάνει και τη θεμελίωση του Γηροκομείου Τερπνής στη θέση "Πεύκα".
Το έργο είναι μια προσφορά του Τερπνιώτη βιομηχάνου κ. Αναστασιάδη Δημητρίου.
4.00 μ.μ Περιφορά της ιερής εικόνας των Τριών Ιεραρχών.
5.30 μ.μ Αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός.
Θα χοροστατήσει ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγος.
Θα ψάλλει η χορωδία του ιεροψάλτη Στυλιανού Ζαχαρίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  «ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ 2012»
7.00 μ.μ Μετά το πέρας του εσπερινού θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις των «ΙΕΡΑΡΧΕΙΩΝ» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής στην αίθουσα δεξιώσεων του Kοινοτικού μεγάρου της Δημ. Κοινότητας Τερπνής.
Θα βραβευτούν οι αριστούχοι μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και οι μαθητές που συμμετείχαν και διέπρεψαν στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό.
Θα κλείσει η εκδήλωση με  μουσικό πρόγραμμα και τη συμμετοχή μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, μια και οι Τρεις Ιεράρχες είναι οι προστάτες της εκπαίδευσης.


ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
7.30 π.μ Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr