10 ατυχήματα φορτηγών που έμειναν στην Ιστορία!


Τα ατυχήματα με φορτηγά δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στους δρόμους όλου του κόσμου. Εκτός κι αν το φορτίο τους είναι τόνοι ψαριών, χιλιάδες κασάκια μπύρας, εκατοντάδες...
κιλά κοκαΐνης κ.α παράξενα φορτία που δημιουργούν ένα σπάνιο θέαμα στον δρόμο του ατυχήματος. Στην παρακάτω φωτογραφική συλλογή θα δείτε 10 από τις πιο coolαριστές ανατροπές φορτηγών που έχουν
καταγραφεί σ' ολόκληρο τον κόσμο...


Ανατροπή φορτηγού με τόνους από ψάρια σε αγροτική περιοχή της Βόρειας Ιρλανδίας τον Ιανουάριο του 2012. Η μυρωδιά των ψαριών πλανιόταν στην περιοχή για κάποιο διάστημα.


Ένα ατύχημα είχε σαν αποτέλεσμα να χυθούν στο δρόμο 2.184 κασάκια μπύρας που μεταφέροταν από ένα φορτηγό. Ένας αστυνομικός περιέγραψε τη σκηνή που αντίκρισε ως "μια θάλασσα μπύρας".


Ένα φορτηγό που μετέφερε κατεψυγμένα προϊόντα ανατράπηκε στο Ιλινόις με αποτέλεσμα να χυθούν στο δρόμο 72 τόνοι τροφίμων μεταξύ των οποίων ντόνατς, κέικ, κουλουράκια κ.α. Νοστιμότατο αποτέλεσμα!


Ανατροπή φορτηγού στην Κολομβία και ένας τόνος κοκαΐνης κατέληξε στο δρόμο. Η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη στους τοίχους και την οροφή του φορτηγού.


29.000 πλαστικά παπάκια που προορίζονται για παιχνίδια σε παιδικό μπάνιο, έφυγαν από φορτίο φορτηγού πλοίου πριν από 15 χρόνια. Από τότε κάποια από αυτά έχουν ταξιδέψει μέχρι και 17.000 μίλια επιπλέοντας στη θάλασσα ενώ κάποια άλλα καταστράφηκαν.


Πάνω από 12 εκατομμύρια μέλισσες ελευθερώθηκαν σε δρόμο του Καναδά ύστερα από ατύχημα φορτηγού που μετέφερε 330 κυψέλες. Εννοείται πως κλήθηκαν ειδικοί βοηθήσουν στο μάζεμα.


Χιλιάδες παπούτσια όλων των ειδών σε δρόμο του Μαϊάμι χωρίς κανείς να γνωρίζει πώς βρέθηκαν εκεί.


18.000 κιλά παγωτού διαφόρων γεύσεων χύθηκαν στο δρόμο μετά την ανατροπή ημιρυμουλκούμενου


Ένα μεγάλο φορτίο με σπέρμα ταύρων βρέθηκαν στην εθνική οδό στο Τενεσί, όταν έπεσαν 4 δεξαμενές που το περιείχαν από ένα λεωφορείο. Εκτιμάται ότι η αξία του ήταν 80.000 δολάρια.


2 εκατομμύρια ευρώ σε νομίσματα χύθηκαν σε δρόμο της Ιταλίας όταν έσκασε το λάστιχο από το βαν που τα μετέφερε σε τράπεζα και ανατράπηκε. Τυχεράκηδες περαστικοί βοήθησαν στο μάζεμα μερικών...

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr