Τα 5 καλύτερα video tutorials στο youtube για αποκριάτικα μακιγιάζ!


Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της Αποκριάς (κάποιες μπορεί να το χαίρεστε... δεν σας αδικώ!).
Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε έχω δύο σενάρια που μπορεί να συμβούν από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα:
1. Έχεις αποφασίσει να περάσεις το βράδυ σου με ποπ- κορν και ταινία. Εν τω μεταξύ, δεν σου αρέσουν και τόσο οι Απόκριες. Ξαφνικά, χτυπάει το τηλέφωνό σου και μια φίλη σε ξεσηκώνει να πάτε μαζί σε αποκριάτικο πάρτυ. Αλλάζεις γνώμη, θες να πας αλλά δεν ξέρεις τι να ντυθείς!
2. Σου αρέσουν οι Απόκριες, είσαι καλεσμένη σε αποκριάτικο πάρτυ αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για να αγοράσεις στολή.

No worries, ladies! Έχουμε παρακολουθήσει δεκάδες βίντεο στο youtube με θέμα το "Halloween make up", δηλαδή κάτι αντίστοιχο με τις δικές μας απόκριες. Αν μόλις χτύπησε το τηλέφωνό σου, λοιπόν, ή αν έχεις ήδη οργανωθεί για το βράδυ, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, διάλεξε το αγαπημένο σου αποκριάτικο look, πάτα "play" και αντίγραψέ το!

Το μακιγιάζ της Betty Boop
Για το συγκεκριμένο look το μόνο που θα χρειαστείς είναι να αντιγράψεις το μακιγιάζ που θα δεις στο παρακάτω βίντεο, να φορέσεις ένα στενό, μακρύ, κόκκινο φόρεμα και να σκορπάς φιλιά σε αγνώστους! Και κάτι ακόμα: θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις ότι το κορίτσι που κρύβεται κάτω από τόσο make up είναι κούκλα!



Cartoon make up
Αν είσαι παιδί της γεννιάς Candy Candy τότε σίγουρα θυμάσαι τα τεράστια, γουρλωμένα μάτια της έτοιμα να κλάψουν κάποιες φορές. Το make up που θα δεις παρακάτω είναι εντυπωσιακό, θέλει πολύ χρώμα και θυμίζει και κάτι από το make up που είχε κάνει την περασμένη χρονιά η Lady Gaga σε μια από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της!



Χιονάτη!
Με ή χωρίς του επτά νάνους, η Χιονάτη είναι μια κλασική επιλογή ειδικά για τις ρομαντικές. Το βασικό στοιχείο για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα είναι να αποχρωματίσεις την επιδερμίδα σου και τελικά να της δώσεις μια κατάλευκη όψη.



Lady Gaga- Bad Romance!
Στο βίντεο κλιπ της Lady Gaga για το Bad Romance είχε γίνει πολύς ντόρος για τα τεράστια μάτια της. Ένα νεαρό κορίτσι μας έδειξε το tutorial αυτού του look στο youtube και μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει 27.962.463 views! Βεβαίως, για να πετύχεις 100% αυτό το αποτέλεσμα χρειάζεσαι ειδικούς φακούς επαφής. Ωστόσο, με το μακιγιάζ θα έχεις πετύχει το 70% του αποτελέσματος! Πώς; Δες παρακάτω!



Queen of Hearts (Alice in Wonderland)
Μπορεί η ταινία "Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων" να προβλήθηκε πολύ καιρό πριν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποκριάτικο look.

tlife.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr