ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

Αποκλειστικό! Ο Αβραμόπουλος δεν υπογράφει καμία απόφαση για τα στρατόπεδα

Κάποιοι γαλαζοπράσινοι βουλευτές και πολιτευτές δεν ορρωδούν προ ουδενός. Ακόμη κι αν πρόκειται για θέματα που έχουν να κάνουν με την Άμυνα της χώρας. Τις τελευταίες ημέρες όμως και ενόψει εκλογών έχει παραγίνει το κακό με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ερίζουν για τα στρατόπεδα ανά την επικράτεια.
Τσακώνονται για το ποιο στρατόπεδο θα κλείσει ή δεν θα κλείσει, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, ήτοι τον υπουργό Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, o Δ. Αβραμόπουλος δεν έχει υπογράψει ΚΑΜΙΑ απόφαση για την τύχη των στρατοπέδων, που ως γνωστόν είχε αποφασίσει… στο γόνατο,  η προηγούμενη ηγεσία. 
Όπως μας έλεγε ανώτατη στρατιωτική πηγή ο υπουργός Άμυνας έδωσε εντολή στα επιτελεία του Πενταγώνου να του ετοιμάσουν, και να του παραδώσουν σε δύο μήνες από τώρα, μελέτες για όλα τα στρατόπεδα.
Και με βάση τις μελέτες αυτές θα παρθεί η όποια απόφαση. Τι σημαίνει αυτό; Μέχρι τις εκλογές δεν κλείνει κανένα στρατόπεδο!
Επίσης μετά απ΄ αυτή την κίνηση Αβραμόπουλου συνάγεται το συμπέρασμα πως θα συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της 113 ΠΜ στη Θεσσαλονίκη, που με βάση τις «μελέτες» Μπεγλίτη, ήταν θέμα χρόνου η μεταφορά των Καναντέρ από τη συμπρωτεύουσα.
Επιμύθιον: τζάμπα τσακώνονται οι βουλευτές για τα στρατόπεδα, όπως… καλή ώρα ο Μπεγλίτης με τον Κόλια στην Κορινθία.
Γι΄αυτό καλό και συνετό θα είναι οι πολιτικάντηδες βουλευτές να σταματήσουν να κοροιδεύουν τους συμπολίτες τους, δια τας... ενέργειάς τους και για την "προσπάθεια" που καταβάλλουν... 
Όλα θα γίνουν, όπως λένε στο Πεντάγωνο, μετά τις συνετές εντολές του Αβραμόπουλου, με διαφάνεια και με βάση τις ανάγκες του στρατεύματος και όχι με βάση τις επιθυμίες των βουλευτών που δεν λένε να βγάλουν από πάνω τους το… κουστούμι του Μαυρογιαλούρου.
http://www.kentrinews.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr