ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΠΑΡΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για μια ακόμη χρονιά, αν και τα καιρικά προμήνυαν βροχές και καταιγίδες, πραγματοποιήθηκε με υπέροχο καιρό η εκδρομή για όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στο Μάτζικ Παρκ στη Θεσσαλονίκη. Η αναχώρηση έγινε το πρωί με ένα μεγάλο και ένα μικρό λεωφορείο από την πλατεία της Τερπνής με πολλά χαμόγελα και διάθεση να περάσουμε υπέροχα και με πλήρη κάλυψη όλων των θέσεων. Και έτσι πραγματικά έγινε. Φτάνοντας τα παιδιά έτρεξαν στο λούνα Παρκ για να παίξουν και να διασκεδάσουν ώστε να μην πάει ούτε λεπτό χαμένο. Στη διάρκεια της ημέρας είχαμε και μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Μπάφρας, τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου. Η διάρκεια τόσων πολλών ωρών  όμως δεν έφτασε για τα παιδάκια για να χορτάσουν διασκέδαση. Η αποχώρηση έγινε στις 5 το απόγευμα με γκρίνια των παιδιών που δεν ήθελαν ακόμη να φύγουμε αν και η κούραση φάνηκε στο δρόμο της επιστροφής, όταν σχεδόν όλοι οι μικροί μπόμπιρες έγειραν και κοιμήθηκαν. Ένα υπέροχο διπλό ουράνιο τόξο μας χάρισε ο ουρανός της ώρα της επιστροφής που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, ενώ οι επιβαίνοντες στο μικρό λεωφορείο είχαν την τύχη να δουν και την άφιξη της φλόγας των Ολυμπιακών αγώνων στη Θεσσαλονίκη. Και ο απολογισμός θα ήταν εξαιρετικός αν δεν τύχαινε ένα μικρό, ελπίζουμε, χτύπημα της Ευγενίας Πριάμη, ελπίζοντας βέβαια πως είναι ασήμαντο και θα περάσει σύντομα. Τα περαστικά μας. Πιστεύουμε παιδιά και γονείς να πέρασαν θαυμάσια και ευχόμαστε και του χρόνου.
Όλα αυτά που σας περιγράψαμε με πολύ όμορφες εικόνες θα τα δείτε παρακάτω στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, ενώ θα ακολουθήσουν αύριο βίντεο αλλά και άλλες ακόμη φωτογραφίες μέσα από το Μάτζικ Παρκ..
Όσοι έχετε καλές ταχύτητες στο ίντερνετ δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ
Ευχαριστούμε τον οδηγό κ. Καρατζιά Μιχάλη για το άνετο ταξίδι, το ΚΕΚ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, την κ. Καρτερού Παρασκευή για την παραχώρηση και προσφορά, όπως επίσης και τον πρόεδρο της Ασπίδας Τερπνής.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr