Αποκατάσταση – Bελτίωση του κτιρίου της Λέσχης αξιωματικών Νιγρίτας


Ξεκίνησαν οι εργασίες  Αποκατάστασης – Bελτίωσης του κτιρίου της  Λέσχης αξιωματικών  Νιγρίτας.
Το  έργο  συνολικού προϋπολογισμού   112.260,17 ΕΥΡΩ μαζί με το ΦΠΑ που εκτελείται από την Κοινοπραξία Στέργιος Γκότσης –Απόστολος Σοφιανός που αναδείχθηκε μετά από σε Δημόσιο  ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό.
Στόχος της δημοτικής μας  αρχής  είναι να γίνει το κτίριο όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό και να δημιουργηθούν όλοι οι απαραίτητοι χώροι που απαιτούνται για τη χρήση του  κτιρίου  ως   ΚΑΠΗ.
Επειδή το κτίριο έχει να χρησιμοποιηθεί και να συντηρηθεί  αρκετά χρόνια, έχουν δημιουργηθεί  σοβαρά προβλήματα κυρίως στα  επιχρίσματα ,στα κουφώματα ,στους χρωματισμούς ,στο δώμα ,στους χώρους υγείας κ.λ.π .Γι’ αυτό θα γίνει αντικατάσταση κουφωμάτων όπου κριθεί  αναγκαίο και συντήρηση  των υπολοίπων ,καθαίρεση παλαιών επιχρισμάτων στα σημεία όπου  υπάρχει έντονο πρόβλημα και δημιουργία νέων, χρωματισμοί εξωτερικά  και εσωτερικά του κτιρίου, συντήρηση των  χώρων υγιεινής , συντήρηση στα πατώματα. Έντονο πρόβλημα υγρασίας υπάρχει στην οροφή  του κτιρίου  όπου θα  γίνει επίστρωση με τσιμεντοκονία και ασφαλτόπανο ώστε να διασφαλιστεί  η μόνωση από υγρασία και θερμότητα .Όσον αφορά την θέρμανση ,τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά  του  κτιρίου θα γίνουν νέες εγκαταστάσεις εκτός σημείων που μπορούν να επισκευαστούν και να χρησιμοποιηθούν  ξανά.
Οι ουσιαστικές παρεμβάσεις στο κτίριο Λέσχης αξιωματικών Νιγρίτας,  θα δημιουργήσουν  ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον για τους ηλικιωμένους του τόπου μας στους οποίους θα δοθεί προς χρήση το κτίριο με την στέγαση εκεί του ΚΑΠΗ της Νιγρίτας.


http://dimosvisaltias.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr