Επεισοδιακή ληστεία στις Σέρρες

 Σκηνές «Φαρ Ουεστ» διαδραματίστηκαν το πρωί στο χωριό Ροδολίβος Σερρών, όπου τουλάχιστον τέσσερα άτομα αποπειράθηκαν να ληστέψουν υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον αστυνομικών.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το πρωί σε κεντρικό σημείο του χωριού, την ώρα, μάλιστα, που έξω από την τράπεζα περίμεναν κάτοικοι της περιοχής να ανοίξει το υποκατάστημα προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία, τρεις άγνωστοι με βαριοπούλα έσπασαν τη τζαμαρία της τράπεζας, προσπαθώντας να εισέλθουν στο εσωτερικό της. Ωστόσο, η ενεργοποίηση
του συναγερμού εκτιμάται ότι χάλασε τα σχέδια των δραστών.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας τέταρτος δράστης, που φορούσε κουκούλα, μαύρα ρούχα και αλεξίσφαιρο γιλέκο, άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ εναντίον του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος που βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από την τράπεζα και κατά των σταθμευμένων αστυνομικών περιπολικών. Στη συνέχεια, ο ίδιος δράστης αντάλλαξε πυρά με αστυνομικό, χωρίς όμως να αναφερθεί τραυματισμός.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα μαύρο τζιπ, ενώ σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr