Πεντανόστιμο και γρήγορο σπιτικό παγωτό

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουτάκι τενεκεδένιο morfat, παγωμένο στο ψυγείο για 1 ώρα
  • 1 γάλα εβαπορέ
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 3 βανίλιες ή λίγες σταγόνες υγρή βανίλια
  • μπισκότα ''Μιράντα'' σπασμένα σε μεγάλα κομμάτια
  • 1 σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
  • 3 κεκάκια γεμιστά με βανίλια
Πως το κάνουμε:
  1. Χτυπάμε σε μίξερ το morfat, τα γάλατα και την 1 κουταλιά μέλι μέχρι ν' αφρατέψουν και έπειτα ρίχνουμε μέσα τα σπασμένα μπισκότα,τις σταγόνες σοκολάτας και τα κεκάκια κομμένα σε μικρά τετραγωνάκια.
  2. Βάζουμε ζελατίνη πάνω στο μείγμα (να είναι κολλημένη δηλαδή σε όλη την επιφάνεια του παγωτού) και στην κορυφή του μπώλ βαζουμέ πάλι ζελατίνη και σκεπάζουμε με το καπάκι.
  3. Το βάζουμε στην κατάψυξη και μόλις παγώσει είναι έτοιμο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το μέλι το βοηθάει να μην παγώσει και κανει κρυσταλλάκια όπως και το κόλπο με την ζελατίνη (το άκουσα στην τηλεόραση). Εμένα μου πέτυχε πάρα πολύ,ήταν μαλακό πολυ, ακόμα και όταν το βγάζω απο την κατάψυξη κατευθείαν μπορώ να πάρω με το κουτάλι με ελάχιστο ζόρισμα.
Τα κεκάκια 7days είναι αυτά τα ατομικά με 0,20 λεπτά το ένα.Είναι τέλειο...δοκιμάστε το!!!!


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr