Εντονο φραστικό επεισόδιο μελών της Χρυσής Αυγής με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

siois_xrysh_avgh.jpgΣτον απόηχο της επίθεσης που εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης όταν κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη και πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου. στο Σιδηρόκαστρο σημειώθηκε το μεσημέρι  φραστικό επεισόδιο μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και στελεχών του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκε το μεσημέρι στο Σιδηρόκαστρο.
Αφορμή στάθηκε ο εγκάρδιος χαιρετισμός του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, σε ψηφοφόρους σε καφέ-μπαρ του Σιδηροκάστρου, με τα μέλη της Χρυσής Αυγής να αντιδρούν, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν  επενέβη ο πρώην βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του Κινήματος στις Σέρρες, Στάθης Κουτμερίδης.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο μέλη και ένας υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και τελικά έληξε χάρη στην άμεση επέμβαση του ιερέα που ήταν παρών στο συμβάν, καθώς και άλλων πελατών του καταστήματος.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι μετέβησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για να υποβάλουν μήνυση για φραστική επίθεση, ύβρεις και συκοφαντική δυσφήμιση.
Αναφορά στο επεισόδιο έκανε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τα προεδρεία Διδασκόντων ΑΕΙ, ΤΕΙ και Ελλήνων Ερευνητών.
«Έχω μιλήσει πολλές φορές για τον κίνδυνο εκφασισμού της κοινωνίας. Έχω μιλήσει πολλές φορές για το τραγικό κίνδυνο να διολισθήσουμε σε συμπεριφορές αυταρχικές που δεν σέβονται κανένα κανόνα, καμία αξία, καμία αρχή πολιτικής, θεσμικής και κοινωνικής συμπεριφοράς. Το ζήσαμε αυτό σήμερα. Το ζήσαμε και στην τηλεοπτική του εκδοχή, που ήταν απαράδεκτη. Το ζήσαμε στις Σέρρες, καθώς ομάδα στελεχών της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον πρώην βουλευτή μας και υποψήφιο βουλευτή, τον Στάθη Κουτμερίδη», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και έκανε λόγο για απαράδεκτα φαινόμενα, που γυρίζουν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω, στη δεκαετία του ’60 και στη δεκαετία του ’50.

Ανεξάρτητος  - antinews



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr