ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Πριν λίγες ημέρες δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από την ψυχολόγο των φυλακών Νιγρίτας που ζητούσε απο τον Πολιτιστικό σύλλογο να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί τους τρόφιμους των φυλακών Νιγρίτας, μια και η κρίση χτύπησε και αυτό το ίδρυμα και οι περισσότεροι φυλακισμένοι δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα. Επικοινωνήσαμε αμέσως με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικούκαι αποφασίσαμε απο κοινού να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά τους για βοήθεια. Έτσι για μια βδομάδα από τη Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Ιουνίου συγκεντρώνονται χρήματα, είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης προκειμένου να προσφερθούν στους φυλακισμένους, οι οποίοι αριθμούν τους 250 και οι περισσότεροι στερούνται των βασικών ειδών. Τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται και μπορούμε να τους προσφέρουμε είναι: Είδη τροφίμων (μακαρόνια, ρύζι κλπ), σαπούνια πράσινα, μπικ ξυρίσματος, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, χαρτί υγείας, είδη ρουχισμού κυρίως καλοκαιρινά ανδρικά (έστω ελαφρώς μεταχειρισμένα), παπούτσια και παντούφλες Νο 42-46. 
Οι προσφορές, χρηματικές είτε σε είδη τροφίμων και ρουχισμού, θα συγκεντρωθούν στο Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο, Παιδικό Σταθμό την ώρα λειτουργίας τους, αλλά και στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής πάνω από το Λαογραφικό Μουσείο όλη τη βδομάδα που ακολουθεί από τις 6 έως και τις 9 μ.μ.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με τις προέδρους του Πολιτιστικού Δράμαλη Γεωργία 2322025134-6998360477 και του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Μπλιόγκαρα Νίκη  2322025168 ή με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ των δύο συλλόγων.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr