Συνάντηση με τοπικούς φορείς για την προετοιμασία εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας

από το Γραφείο Τύπου
Θ. Θεοδωρίδης: «Η μεγάλη συμμετοχή και συνεργασία όλων εγγυώνται τη διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων»

Με στόχο την διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων, αντάξιων του εορτασμού της συμπλήρωσης ενός αιώνα από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη οργανώνει συνάντηση με το σύνολο των τοπικών φορέων, αυτοδιοικητικών αρχών, πολιτιστικών συλλόγων και οργανώσεων για συζήτηση των οργανωτικών λεπτομερειών κεντρικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. στον 5ο όροφο του Διοικητηρίου στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Στο περιθώριο της προετοιμασίας της συνάντησης εργασίας ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Προσκαλώ όλους τους τοπικούς φορείς οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που σχεδιάζει η Π.Ε. Πέλλας για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας. Το 2012 αποτελεί έτος αναφοράς για ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και μέσα από τη διοργάνωση ξεχωριστών εκδηλώσεων επιθυμούμε να αναδείξουμε το ιστορικό αυτό γεγονός και να το συνδέσουμε με τη σύγχρονη πραγματικότητα. Η Π.Ε. Πέλλας συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα και ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση και συμμετοχή για την επιτυχία των εκδηλώσεων. Την Παρασκευή θέλουμε να υπάρχουν εκπρόσωποι από όλους τους τοπικούς Φορείς και Συλλόγους της Πέλλας».
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr