21-22 και 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ TOCATI ΣΤΗ ΒΕΡΟΝΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

2009 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΤΟ TOCATI ΣΤΗ BERONA ΙΤΑΛΙΑΣ

Θυμάστε πόσες γραμμές αφιερώσαμε, πόσο υπέροχα περάσαμε όταν το 2009 επισκεφτήκαμε τη Βερόνα και συμμετείχαμε με το Δήμο Νιγρίτας στο φεστιβάλ tocati στην Ιταλία. Πόσο όμορφα περάσαμε και πόσες αναμνήσεις έχουμε!!!!!!!!!!! Φέτος θα διεξαχθεί 21-22-23 Σεπτεμβρίου.

ΠΟΛ. ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ

Tocatì Διεθνές Φεστιβάλ

της Οδού Παιχνίδια

δέκατη έκδοση - 21, 22, 23 του σεπτέμβρη του 2012
βερόνα, παλιά πόλη

Καλώς ήρθατε στην δέκατη έκδοση του Tocatì Διεθνές Φεστιβάλ Οδός Αγώνες, που διοργανώνονται από τις « Συλλόγου Αρχαίας Αγώνες σε συνεργασία με το « Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου της Βερόνας .
Γεννημένος το 2003, το φεστιβάλ ήταν μια άμεση επιτυχία. Από το 2006 έχει αφιερωθεί σε μια διαφορετική χώρα κάθε χρόνο (2006Ισπανία , 2007 Κροατία , 2008 Σκωτία , 2009 Ελλάδα, 2010Ελβετία ), η οποία εκπροσωπείται από παραδοσιακά παιχνίδια των εδαφών της, αλλά και από τη μουσική, το χορό και γαστρονομικές χαρακτηριστικά.
Το θέμα του φετινού φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο στο Ευρωπαϊκό burlesque παράδοση , και αυτό θα μας δώσει έναν τρόπο, χάρη στην παρουσία εμπειρογνωμόνων από όλη την Γηραιά Ήπειρο, για να εξετάσει την κατάσταση του παιχνιδιού στις παραδοσιακές ευρωπαϊκές σχήματα του.
Για τρεις ημέρες, στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου του 2012 , μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια και μουσική που έχουν περάσει από Βερόνα τα τελευταία δέκα χρόνια, καθώς και μια προεπισκόπηση για μελλοντικές εκδόσεις. 
Όπως κάθε χρόνο, θα υπάρχουν παιχνίδια από διάφορες περιοχές της Ιταλίας, η πιο χαρακτηριστική από αυτές που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες εκδόσεις, καθώς και πολλές ψυχαγωγικές παραδόσεις δεν έχουν ακόμη προσγειώθηκε στο φεστιβάλ. Ομάδες των gamers, τις παραδόσεις και την αρχαία τρόπους παιχνίδια, διάφορες προσωπικότητες από τον κόσμο του πολιτισμού, μουσική, τραγούδι και χορό γεμίζουν τους δρόμους και τις πλατείες της μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου (για την κυκλοφορία ευκαιρία εκτρέπεται και τα αυτοκίνητα εξαφανίζονται από τους δρόμους ) και το κοινό μπορεί να ανακαλύψει και να παίξει πενήντα παιχνίδια.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr