Σοκαριστικό: Την παρακολουθούσε μέσω facebook και την σκότωσε

Οι γνωριμίες μέσω facebook καμιά φορά μπορούν να αποβούν μοιραίες καθώς δεν γνωρίζεις με ποιον άνθρωπο έχεις να κάνεις...

Σε αυτήν την παγίδα έπεσε και η 24χρονη Cynthia Osokogu. Παρά το μικρό της ηλικίας της η Cynthia, πρώην μοντέλο και θαυμάστρια της Tyra Banks, τα είχε όλα… ομορφιά, εξυπνάδα και επιχειρηματικό μυαλό. «Ήταν εργατική, αγαπητή...και όμορφη», λέει συντετριμμένη η μητέρα της Joy. "Είχε πετύχει τόσα πολλά και ήταν μόλις 24 ετών".

Ήταν ανερχόμενη επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας αλλά μια γνωριμία μέσω facebook της στοίχισε τη ζωή.

Όλα έγιναν όταν η Cynthia ταξίδεψε στο Lagos με σκοπό να γνωρίσει κάποιους ανθρώπους που θα την βοηθούσαν να αγοράσει ρούχα και αξεσουάρ για την μπουτίκ της σε καλύτερες τιμές. Μόλις η κοπέλα προσγειώθηκε στο Lagos τηλεφώνησε στην μητέρα της και την ενημέρωσε ότι είχε φτάσει.

Τελικά όμως η ανυποψίαστη και άτυχη Cynthia δεν έκανε ποτέ αυτή τη συνάντηση γιατί απλά είχε πέσει σε ένα καλοστημένο σχέδιο ενός άνδρα τον οποίο είχει γνωρίσει μέσω facebook.

Σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο που ερευνά την υπόθεση «το ταξίδι είχε οργανωθεί από τον Echezona Nwabufor. Της είχε κλείσει το αεροπορικό εισιτήριο, ξενοδοχείο και την περίμενε στο αεροδρόμιο. Την παρακολουθούσε υπομονετικά μήνες στο facebook, ήταν φιλικός μαζί της, προσφέρθηκε να την βοηθήσει στα επιχειρηματικά της σχέδια και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να γίνουν φίλοι».

Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως τα περίμενε…
«Δυστυχώς η Cynthia έπεσε θύμα αυτού του άνδρα καθώς από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο Lagos τον μόνο άνδρα που συνάντησε ήταν ο Echezona Nwabufor.

Την επόμενη μέρα η κοπέλα βρέθηκε στραγγαλισμένη, χτυπημένη και κακοποιημένη σεξουαλικά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της» δήλωσε ο αξιωματούχος.

Εντωμεταξύ η μητέρα τηλεφωνούσε συνεχώς στην άτυχη κόρη της καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για έξι μέρες. Κάποια στιγμή, οι δράστες αναγκάστηκαν να απαντήσουν το τηλέφωνο λέγοντας ότι το κορίτσι είναι βαριά άρρωστο. Η μητέρα που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά τους ρώτησε αν η κόρη της ήταν νεκρή και εκείνοι ζήτησαν λύτρα.

Τελικά μετά από τρεις εβδομάδες η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες καθώς προδόθηκαν από τα κινητά τους και η δίκη τους θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, η Cynthia Osokogu δολοφονήθηκε από την παρέα του Nwadufor καθώς ήταν κόρη ανώτατου στρατιωτικού από τη Νιγηρία και οι δράστες πίστευαν πως ήταν πλούσια.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr