Kλείνουν και οι παραγωγικές σχολές (αστυφυλάκων και αξιωματικών) της Ελληνικής Αστυνομίας

Πλήγμα στην ασφάλεια του πολίτη το κλείσιμο των Σχολών της Αστυνομίας

του Άγγελου Τσιγκρή - Δικηγόρου – Καθηγητή Εγκληματολογίας 
Η ανασφάλεια των πολιτών έχει φτάσει σε ανησυχητικούς δείκτες. Οι Έλληνες αισθάνονται απροστάτευτοι.
Το έγκλημα στη χώρα μας αυξάνει με δραματικούς ρυθμούς. Η Ελλάδα, τα τρία τελευταία χρόνια, παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ποσοστιαία ετήσια αύξηση των δεικτών της εγκληματικότητας στον κόσμο.
Η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας φθίνει καθημερινά. Τα περιπολικά δεν έχουν βενζίνη και ελαστικά. Οι ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα είναι πλέον ασφυκτικές.
Οι μισθοί των αστυνομικών δέχθηκαν νέες περικοπές, γεγονός που θα καταστήσει το έγκλημα ανεξέλεγκτο, αφού κανένας δεν θα διακινδυνεύει τη ζωή του υπό αυτές τις συνθήκες.
Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, κλείνουν και οι παραγωγικές σχολές (αστυφυλάκων και αξιωματικών) της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού δεν θα προσλαμβάνονται νέοι αστυνομικοί, τουλάχιστον τα επόμενα δύο χρόνια! 
Και όλα αυτά ενώ οι διαρρήξεις και οι ληστείες έγιναν καθημερινότητα ακόμη και στα χωριά. Η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών τελεί σε απόλυτη διακινδύνευση. Οι Έλληνες αυτο-οργανώνονται δημιουργώντας ομάδες αυτοπροστασίας. Η αυτοδικία αρχίζει να υποκαθιστά τη δημόσια τάξη και το κράτος, αφού χάθηκε ακόμη και η στοιχειώδης εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτό.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr