ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ


O Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στην ταβέρνα Διόνυσος στη Τερπνή με γιορτινή διάθεση με αγαπημένους φίλους και πολλές πολλές παιδικές φωνούλες. Η έναρξη του χορού έγινε με τα κάλαντα που τραγούδησαν όλα τα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων. Μέχρι τώρα, εδώ και δέκα χρόνια, τα παιδιά μικρά και μεγάλα στολίζουν το δέντρο στα γραφεία του συλλόγου, φέτος στόλισαν και το δέντρο στην αίθουσα του χορού στο "Διόνυσο" με υπέροχες πολύχρωμες μπάλες και στολίδια, αφού  τραγούδησαν με τις υπέροχες φωνούλες τους και κρατώντας τα αναμμένα φαναράκια τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Ακολούθησε η βράβευση των μελών των χορευτικών μας τμημάτων που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και των μελών του Δ.Σ. Αυτά είναι: Μαριάνθη Πριάμη - ΤΕΙ Πάτρας/ τμήμα Λογοθεραπείας, Αρετή Τουλάκη - ΤΕΙ Καβάλας/ τμήμα Μηχανολογίας, Έλενα Σερβία - ΤΕΙ Ιωαννίνων/ τμήμα Βρεφονηπιοκομίας/ Βάσω Δρουμπλή -Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο (Κομοτηνή)/ Διεθνών Οικονομικών σχέσεων και ανάπτυξης Θράκης, Πασχαλία Δάρατζη - Πανεπιστήμιο Φλώρινας/ ΠαιδαγωγικόΜαριάννα Πριάμη - ΤΕΙ Φλώρινας/ Τμήμα Φυτικής παραγωγής, Μαρία Τερζάκη - Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο/ Τμήμα Διαιτολογίας-Διατροφολογίας. Είναι κορίτσια που ο σύλλογος τα είχε στους κόλπους του από μωρά και τα άφησε από την αγκαλιά του φοιτήτριες, ώστε να σπουδάσουν και να σταδιοδρομήσουν στις επιστήμες που επέλεξαν. Με το κέφι τους, τη χαρά, τη διάθεση και την αγάπη τους για την παράδοση βοήθησαν το σύλλογο εντός και εκτός Ελλάδος να γίνει γνωστός και να καταξιωθεί. Θα έχουν για πάντα την αγάπη μας. Μετά ήλθε η σειρά για τις υπέροχες εμφανίσεις των παιδικών και εφηβικών χορευτικών μας τμημάτων. Μοντέρνα και παραδοσιακά προγράμματα ετοίμασε η υπέροχη χοροδιδάσκαλος των χορευτικών μας τμημάτων Στέλλα Μπίμπη και τα παιδιά μας εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους από την ηλικία των 3 ετών. Ήταν όλα υπέροχα και τα χάρηκε ο κόσμος αποσπώντας ατέλειωτα χειροκροτήματα. Τα ηνία στη διασκέδαση στη συνέχεια πήρε η ορχήστρα "Αρμονία των Αντιθέτων" με τους Παναγιώτη Κεραμιδά στο τραγούδι, Νίκο Δήμου στο μπουζούκι, Απόστολο Γκαζέπη στα πλήκτρα, Γρηγόρη Κοβούσογλου στα ντραμς και Μπούσιο Παναγιώτη στο κλαρίνο. Ήταν όλα υπέροχα. 
Στη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια του χορού, πλούσια δώρα, για την ακρίβεια 119,  κέρδισαν οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς. Τα μεγάλα δώρα κέρδισαν οι: 
1. Το ταξίδι στην Κων/πολη για 2 άτομα προσφορά του γραφείου Κων/δης από τις Σέρρες ο Γκαζέπης Απόστολος, μέλος της υπέροχης ορχήστρας "Αρμονία των αντιθέτων".
2. Το πλυντήριο ρούχων από το super market Mαρινόπουλος κέρδισε ο Δρουμπλής Χρ. Μιχάλης.
3. Τον ατμομάγειρα από το super market Mαρινόπουλος κέρδισε ο Μπίμπης Ηλίας.
Για τα υπόλοιπα πλούσια δώρα να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες Τερπνής και Νιγρίτας που όπως κάθε χρόνο στήριξαν το χορό μας με τις υπέροχες προσφορές τους και τα καταπληκτικά δώρα τους.
Να ευχαριστήσουμε επίσης για την έκδοση προσκλήσεων και λαχείων:
Τους αδελφούς Δρουμπλή (Σιδηρικά αλουμίνια) στη Νιγρίτα.
Το smile market του Σωτίδη Αθανάσιου στην Τερπνή.
Την εκδήλωση τίμησαν ο πρ. της δημοτικής Κοινότητας Τερπνής κ. Μπάγκαλας Δημήτριος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Γκουγκούδης Κων/νος και Τρούπης Χρήστος, ο τοπικός σ'υμβουλος κ. Δρούγγος χρήστος, ο τ. αντιδ. κ. Αγγελάκης Χρήστος, ο πρ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Διαμαντής Νίκος, το τ.μέλος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Καρούσης Γιώργος, ο πρ. της Ασπίδας Τερπνής κ. Τουλάκης Χρήστος, η πρ. του συλ. Γονέων Δημοτικού κ. Μερόπη Καραγιάννη, η πρ. του συλ. Γονέων 3ου Δημοτικού Νιγρίτας κ. Φωτιάδου Στέλλα, ο πρ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πανηγύρεως Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας κ. Πολυχρονίδης Σπύρος, η αντ. του συλλόγου Γυναικών Τερπνής κ. Διαμαντή Μαρία. 
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.



Η βασιλόπιτα του συλλόγου θα κοπεί την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013.





Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο του χορού στο αρχείο ΧΟΡΟΣ

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr